Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss

Με ελέγχους σε καταστήματα και οίκους ανοχής συνεχίστηκε η επιχείρηση "Ξένιος Ζευς". Πόσες παραβάσεις εντόπισε η Οικονομική Αστυνομία



Πενήντα έξι καταστήματα και δέκα οίκους ανοχής, έλεγξαν τη Δευτέρα αστυνομικά κλιμάκια, στο πλαίσιο της επιχείρησης "Ξένιος Ζευς", που πραγματοποιείται στο ευρύτερο κέντρο της πρωτεύουσας. Προσήχθησαν δεκάδες αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν και πέντε εκδιδόμενες, φορείς του ιού του AIDS.
Ειδικότερα, σε ελέγχους από κλιμάκια της Οικονομικής Αστυνομίας σε πενήντα έξι καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαπιστώθηκαν συνολικά 31 φορολογικές παραβάσεις.
Ελέγχθηκαν, επίσης, δέκα οίκοι ανοχής και συνελήφθησαν 21 άτομα (15 αλλοδαπές γυναίκες, πέντε Ελληνίδες, καθώς και ένας Έλληνας), για παραβίαση σφραγίδων, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα άτομα. Επιπλέον για τις έντεκα από τις αλλοδαπές γυναίκες κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.
Επίσης, προσήχθησαν 54 εκδιδόμενες γυναίκες από υπαίθριους χώρους, σε βάρος των οποίων υποβλήθηκαν αντίστοιχες μηνύσεις. Πέντε από τις εκδιδόμενες (τέσσερις Ελληνίδες και μία αλλοδαπή) μετά την εξέτασή τους από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ, βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV και κρατούνται.
Επιπλέον προσήχθησαν 140 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com