Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss




Σπέρμα στο μικροσκόπιο: δείξε μου τη ποιοτική ανάλυση του, να σου πω πόσο έξυπνος  είσαι, αφού η ποιότητα του σπέρματος συνδέεται με τον δείκτη ευφυΐας ενός άνδρα, σύμφωνα με ...
...έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο πανεπιστήμιο King College του Λονδίνου!






Η Dr. Rosalid Arden μαζί με την επιστημονική της ομάδα, πραγματοποίησαν αυτή την άκρως πρωτότυπη μελέτη σε δείγμα 425 βετεράνων του πολέμου στο Βιετνάμ!

Αφού τους υπέβαλαν σε τεστ νοημοσύνης, προχώρησαν σε μετρήσεις της ποιότητας του σπέρματός τους. Η συγκέντρωση του σπέρματος, ο αριθμός των σπερματοζωαρίων και η κινητικότητα τους, συνδυάστηκαν με τον δείκτη ευφυίας των εθελοντών.

Οι ερευνητές παρατήρησαν ότι όσο αυξανόταν ο δείκτης ποιότητας του σπέρματος, τόσο αυξανόταν η νοημοσύνη του άντρα! Μάλιστα αυτή η συσχέτιση συνέχισε την ανοδική πορεία καθώς άλλοι παράγοντες , όπως η ηλικία, το κάπνισμα, το αλκοόλ, το βάρος, η σεξουαλική αποχή, συνέβαλαν στην διεκπεραίωση της αποστολής αυτής.

Η Dr Arden δημοσίευσε τα συμπεράσματά της στο περιοδικό "Intelligence" : "Ναι! Η ευφυΐα ενός άνδρα σχετίζεται άμεσα με την δυναμική παρουσία του σπερματικού υγρού. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση οτι οι άνδρες που δεν φημίζονται για τη διάνοιά τους , θα πρέπει να ανησυχούν . Εφόσον οι μηχανισμοί αναπαραγωγής στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, θα αποκτήσουν  γερούς απογόνους δίχως άγχος".

Καλύτερο σπέρμα, αλλά μειωμένη διάθεση για σεξ, οι έξυπνοι άντρες!


Ας μην βιαστούν να θριαμβολογήσουν οι ευφυείς άνδρες! Μπορεί να διαθέτουν ένα ποιοτικά καλύτερο σπέρμα, αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει το ίδιο και με την διάθεση τους για παιχνίδια στο κρεβάτι. Έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε έντεκα πανεπιστήμια της Αμερικής ανατρέπει την μέχρι τώρα εικόνα:

Όσο πιο έξυπνος είναι ένας φοιτητής , τόσο ελαττώνεται  η διάθεση του για την ερωτική σύσφιξη των σχέσεων των δυο φύλων.  Για ποιο λόγο; Άκουσον - άκουσον: προτιμούν να αξιοποιούν το χρόνο τους για πνευματικές αναζητήσεις και προώθηση της επαγγελματικής τους καριέρας!


Εάν λοιπόν ο άντρας που σας ελκύει ερωτικά έχει υψηλό IQ, έχετε υπ'όψη σας ότι , ναι μεν η ποιότητα του σπέρματός του είναι εξαιρετική, αλλά η διάθεση του για παθιασμένες νύχτες, βρίσκεται στα Τάρταρα!  Η επιλογή ποιότητας και ποσότητας είναι δική σας!


troikanoi.gr

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com