Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss

 Δείτε τα!

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου 19 Απριλίου).
Γενέθλιες τάσεις του...
Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού είναι ο Κριός. Ο Κριός συμβολίζει τη δράση, τις αναζητήσεις και τις έρευνες για νέες προσπάθειες. Σαν χαρακτήρας είστε ικανός, αποδοτικός, επιτήδειος και γεμάτος αυτοπεποίθηση, μπορείτε ανυψωθείτε υπεράνω από κάθε αντιξοότητα. Ο Αρης είναι ο κυβερνών πλανήτης σας και σας δίνει ενέργεια, γίνεστε ένα ανθρώπινο δυναμικό, δραστήριο και ακαταπόνητο. Είστε συνεχώς βιαστικός όταν πρόκειται να θεμελιώσετε κάποιο ουσιώδη στόχο και επιζητάτε πάντα την τελειότητα, την ολοκλήρωση και την αποπεράτωση των όσων πραγματεύεστε. Η σωματική δραστηριότητά σας έχει μια φυσική διακύμανση που προκαλεί αντιδράσεις με αποτέλεσμα να γίνεστε νευρικός, ανήσυχος με τάση υπερέντασης προκαλώντας διανοητική και πνευματική κούραση, πεπτικές συγχύσεις και αναταραχές. Πρέπει να υιοθετήσετε επαρκή και κατάλληλα χρονικά διαλείμματα ξεκούρασης, στο μυαλό, στη σκέψη και στο σώμα για να αναζωογονούνται οι δικές σας τονωτικές δυνάμεις, οι οποίες είναι εξαιρετικές. Πρέπει να μελετάτε και να εξετάζετε τη διατροφή σας, να ακολουθείτε έναν πίνακα θερμίδων προσεκτικά. Σας ταιριάζει μια ισχυρή δίαιτα στην οποία, εκτός από οινόπνευμα, επιτρέπονται και συνιστώνται πιάτα με βάση το κρέας, κυρίως ψητό, λαχανικά, τυριά και φρούτα. Η αποφυγή της χρήσης του καφέ, είναι μεγάλο καλό για τη νευρική ισορροπία σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου - 20 Μαΐου).
Γενέθλιες τάσεις...
Ο Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο της γης, διοικούμενο από τον πλανήτη Αφροδίτη. Έχετε μεγάλη ανάγκη να καταλάβετε τη δική σας σωματική, διανοητική, πνευματική και συναισθηματική, συγκινησιακή ιδιοσυγκρασία. Μπορείτε είστε ευγενικός, ιπποτικός και ταυτόχρονα πιστός, ευθύς ή βιαστικός και παροδικός στις αποφάσεις σας αλλά και μνησίκακος. Είστε συνήθως ήρεμος, ήσυχος, τίμιος, ειλικρινής αλλά μπορεί να γίνετε επίμονος, αδιάλλακτος, ισχυρογνώμων με απρόσμενες εκρήξεις του χαρακτήρα σας.
Ο Ταύρος είναι το περισσότερο σταθερό και αποφασιστικό ζώδιο του ζωδιακού. Χαρακτηρίζεστε από υπερηφάνεια, υπεροψία και εγωισμό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αφήνετε αυτά τα χαρακτηριστικά να εμποδίσουν αποτέλεσμα αποδοκιμασίας των άλλων.
Η Αφροδίτη είναι ο δικός σας κυβερνών πλανήτης και σας δίνει θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά. Είστε στοργικός, τρυφερός, ευγενικός, ευχάριστος, φιλικός, και ηθικός. Σας διασκεδάζει το καλό φαγητό, αλλά δεν πρέπει να τρώτε πολύ γιατί έχετε την τάση να γίνετε υπέρβαρος. Η ξεκούραση και η χαλάρωση ανάμεσα στα γεύματα, είναι απαραίτητη, δεν πρέπει να καταβροχθίζετε το φαγητό σας, αλλά τρώτε περισσότερο αργά. Ο Ταύρος διοικεί το ιώδιο και ίσως να χρειάζεστε επιπλέον ιώδιο, στον οργανισμό σας. Η Αφροδίτη διοικεί τις βιταμίνες Α και Ε και μπορεί να γίνει αιτία της έλλειψής τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαίου-21 Ιουνίου).
Γενέθλιες τάσεις...
Οι Δίδυμοι είναι το τρίτο ζώδιο του ζωδιακού, παρουσιάζεται από τους Δίδυμους, Κάστωρ και Πολυδεύκη και διοικείται από τον Ερμή. Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα κάτι που δίνει τακτικές και επαναλαμβανόμενες αλλαγές. Ο αέρας αφορά τη διανοητική ικανότητα στην αστρολογία. Σαν Δίδυμος είστε περίεργος, ευχάριστος, συμπαθητικός, πολύπλευρος, πολυμήχανος, μορφωμένος, δραστήριος και ενεργητικός. Χειρίζεστε έντονα με ετοιμότητα πνεύματος τις καταστάσεις σας, έχετε γοητευτική και θελκτική προσωπικότητα και αγαπάτε τη γνώση. Είστε διαισθητικός, ακολουθείτε την ίδια κατεύθυνση με καρτερικότητα και εμμονή. Γενικά, η απόκτηση της γνώσης που επιθυμείτε, προσελκύει κοντά σας, δραστήριους και έξυπνους ανθρώπους. Συνήθως, έχετε ποικιλία από φίλους.
Η δική σας πέψη είναι καλή, αλλά είστε ανήσυχος, νευρικός με τάση για αϋπνίες και υπερένταση που είναι ολέθρια για το νευρικό σας σύστημα. Οι Δίδυμοι και ο Ερμής κυβερνούν τον αέρα στο σώμα και η κυκλοφορία του είναι η αιτία περισσότερο, για παθήσεις πνευμονίας, βρογχίτιδας και μολύνσεις στο αίμα.
Η δίαιτά σας μπορεί να μην είναι απόλυτα ισορροπημένη, γιατί τείνετε να τρωτε βασικά τα ίδια και τα ίδια. Για να αποκτήσετε κάποια ισορροπία, πρέπει να λάβετε βιταμίνες και ανόργανα μέταλλα στη διατροφή σας.
Ανήκετε σε ένα ζώδιο που έχει ανάγκη από πολλά φρούτα και αυτή είναι ακριβώς η δίαιτα που σας ταιριάζει περισσότερο, επειδή έχετε ανάγκη από βιταμίνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου-22 Ιούλιου).
Γενέθλιες τάσεις...
Ο Καρκίνος έχει δύο νοήματα, μια είναι η σκληρή εξωτερική επιφάνεια και η δεύτερη, ένα μαλακό εσωτερικό σώμα. Το εσωτερικό σώμα μπορεί να ελκύσει τον εαυτό του εσωτερικά για προστασία. Αυτό υπονοεί την έννοια της μητέρας και του σπιτιού. Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού που διοικείται από τη Σελήνη. Η Σελήνη τείνει να σας κάνει κυκλοθυμικό, ασταθή, ευμετάβλητο, ευσυγκίνητο και ευαίσθητο. Έχετε πολύ καλές ικανότητες για επιχειρήσεις που απαιτούν φαντασία και ανάπτυξη προσωπικών ιδεών. Αφοσιώνεστε και αφιερώνεστε με θαλπωρή δημιουργώντας οικογενειακή ατμόσφαιρα. Το σπίτι και η οικογένεια είναι πολύ πιο σημαντικά από ότι οι επιχειρήσεις και γενικά αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο να ωθήσετε τους νέους μακριά από το περιβάλλον της οικογένειας μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Τα συναισθήματα είναι η αιτία για τις ασθένειες ή τις ενοχλήσεις στην υγειά σας. Αγαπάτε το καλό φαγητό και κινδυνεύετε να είστε υπέρβαρος σαν τελικό αποτέλεσμα. Η δική σας συναισθηματική και συγκινησιακή υγεία μπορεί να επηρεάζει και τη σωματική υγεία σας. Πρέπει να τρώτε με σύνεση.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου- 22 Αύγουστου).
Γενέθλιες τάσεις...
Ο Λέοντας διοικείται από τον Ήλιο, αυτόν που δίνει τη ζωή. Ο Λέων είναι ένα ζώδιο της φωτιάς, που επιτυγχάνει να φθάσει σε υψηλές θέσεις. Η φωτιά είναι θερμότητα, ο Ήλιος είναι φωτεινός και λάμπει πάνω στο καθετί. Οι σκέψεις σας προσεγγίζουν μεγαλεπήβολους στόχους κι έχετε την ικανότητα και τον προσωπικό μαγνητισμό να κατακτήσετε αυτά τα αποκορυφώματα. Είστε πολύ μεγαλόψυχος, ευγενικός, γενναιόδωρος και ειλικρινής παρουσιάζοντας τα δικά σας φυσικά ταλέντα σε έναν ευγενικό συνάνθρωπό σας. Έχετε σωματική, συναισθηματική και συγκινησιακή δύναμη την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν υπάρχει ανάγκη. Δεν περιμένετε κανείς να σας βοηθήσει στην ολοκλήρωση των δικών σας ονείρων για να γίνουν πραγματικότητα. Σας χρειάζεται ένας σύντροφος, ο οποίος να είναι εξωστρεφής και γενναιόδωρος, όπως εσείς.
Ο Λέων διοικεί την καρδιά, ο Ήλιος διοικεί την κυκλοφορία του αίματος. Οι νόσοι της καρδιάς και του κυκλοφορικού είναι επιβεβλημένο να θεραπεύονται. Σας χρειάζεται μια καλή διατροφή και χρόνος για ξεκούραση και χαλάρωση.
Επειδή εξαντλείτε την επιθετικότητά σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, συνίσταται μια δίαιτα με βάση όχι πολύ ψημένο κρέας, λαχανικά και τυρί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου με 22 Σεπτέμβρη).
Γενέθλιες τάσεις...
Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης, με πολλές αναστολές από ότι τα ζώδια του αέρα, όπως οι Δίδυμοι. Ο Ερμής κυβερνά και τα δύο ζώδια δίνοντας μερικές ίδιες ιδιότητες. Είστε ιδεολόγος, με μερικές δημιουργικές καλλιτεχνικές κλίσεις. Σας αρέσει να βοηθάτε τους άλλους, έχετε άμεση σχέση με θέματα που σχετίζονται με την υγεία και την προσφερόμενη εργασία. Αναζητάτε την τελειότητα, την ολοκλήρωση, την αποπεράτωση σε κάθε πράγματα αλλά και στους ανθρώπους γύρω σε σας. Είστε ευσυνείδητος στην εργασία σας την οποία ολοκληρώνετε τέλεια. Η διανοητική και πνευματική δραστηριότητα σας στενοχωρεί καθότι είστε ευαίσθητος στα προβλήματα κάτι που προκαλεί διαταραχές στο πεπτικό σύστημα και κακή ή ανεπαρκή διατροφή. Για αυτό χρειάζεται μια περισσότερο ισορροπημένη διατροφή. Εξαιτίας των νευροφυτικών διαταραχών σας, πρέπει να ακολουθήσετε μιαν αποτοξινωτική δίαιτα στην οποία η κύρια τροφή θα είναι το γάλα. Συνίσταται καθόλου καπνός και οινόπνευμα, που είναι ικανά να καταστρέψουν την οργανική σας ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτέμβρη ως τις 23 Οκτώβρη).
Γενέθλιες τάσεις...
Το ζώδιο του Ζυγού αρχίζει στο δυτικότερο σημείο όπου ο Ήλιος τέμνει τον ισημερινό και κινείται από το Βόρειο στο Νότιο Ημισφαίριο. Κρόνος είναι έξαρση στο Ζυγό, δίνοντας στον χαρακτήρα σας εναλλαγές από ευθυμία και μελαγχολία. Αναζητάτε κατανόηση είτε στην επαγγελματική, είτε στην προσωπική ζωή σας.
Η Αφροδίτη διοικεί το ζώδιο δίνοντας καλλιτεχνικές ικανότητα ενώ ο Κρόνος προσθέτει εποικοδομητική επιδεξιότητα, έχοντας σαν αποτέλεσμα αυξημένη αίσθηση της διακοσμητικής, της αρχιτεκτονική και γενικά του σχεδίου. Προσελκύετε εύκολα τους άλλους παρότι είστε συχνά ευμετάβλητος και αναποφάσιστος. Είστε συμβατικός, συνετός και βλέπετε με καλή διάθεση τους άλλους.
Ο Ζυγός έχει προδιάθεση για ασθένειες στα νεφρά, χρόνια νεφρίτιδα, οσφυαλγία, διαβήτη και ενοχλήσεις στο νευρικό σύστημα. Σε προχωρημένη ηλικία παρουσιάζονται νεύρα που συνοδεύονται από διαστήματα με μεταπτώσεις ή καταθλίψεις. Δεν έχετε απαραίτητα ανάγκη από μίαν αυστηρή δίαιτα, αν και δεν σας κάνει πολύ καλό η ακανόνιστη διατροφή που συνοδεύεται από καλά κρασιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτώβρη ως 22 Νοέμβρη).
Γενέθλιες τάσεις...
Το ζώδιο του Σκορπιού συμβολίζει το θάνατο και τη γέννηση. Σε φυσικό πεδίο αναπαριστά την αναπαραγωγή, είναι διανοητικό και διαισθητικό. Είναι το πιο πολυσύνθετο ζώδιο. Ο Σκορπιός είναι εσωστρεφής, καχύποπτος και τείνει να συγκρούεται όταν εξαγριωθεί. Σαν Σκορπιός, έχετε θάρρος, κουράγιο, δύναμη και αυτοέλεγχο. Ακόμα, έχετε αποφασιστικότητα και ισχυρές δυνάμεις συγκέντρωσης, με δημιουργική φαντασία και ικανότητα. Σας αρέσει να έχετε συγχρόνως σωματική και διανοητική άσκηση και δεν υπάρχει πληκτικό και αδρανή διάστημα για σας. Συνήθως, στο διαιτολόγιό σας επικρατούν τα γλυκά, τα ζεστά και καρυκευμένα φαγητά και τα δυνατά ποτά. Έχετε προδιάθεση σε νοσήματα του γεννητικού συστήματος, σε έλκη, σε πυρετούς, σε μυϊκές και γεννητικές διαταραχές.
Πρέπει προτιμάτε να ακολουθείτε μια δίαιτα, δέκα-δώδεκα ημερών το χρόνο, με βάση τα φρούτα και τα λαχανικά, αποφεύγοντας σε αυτήν την περίοδο της δίαιτας οποιοδήποτε οινοπνευματώδες ποτό και ακόμα, το κρέας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου). Γενέθλιες τάσεις...
Το ζώδιο κυβερνά ο Δίας. Έχετε την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε την κοινή άποψη και διακατέχεστε από έντονες ανθρωπιστικές και ιδεαλιστικές αντιλήψεις. Είστε διακριτικός με προσωπικά επιχειρήματα, με δημιουργική φαντασία και κατανόηση. Σας αρέσει η θεωρία, η δικαιοσύνη, η θρησκεία, η φιλοσοφία. Συχνά, είστε ανυπόμονος και αναβλητικός. Το ζώδιο του Τοξότη έχει δύο διαφορετικές προσωπικότητες. Η μία είναι ευγενική, ηθική και έχει υψηλά ενδιαφέροντα. Η άλλη είναι ανήσυχη, κερδοσκοπική και κυνηγά τις υλικές απολαύσεις. Σας αρέσουν τα ταξίδια, οι διασκεδάσεις, ο αθλητισμός. Στον τομέα της υγείας αντιμετωπίζετε προβλήματα στις αρθρώσεις, στο αίμα, στο συκώτι στην πίεση και στην καρδιά. Πρέπει να προτιμάτε να ακολουθείτε δίαιτα με πολλά φρούτα και λαχανικά, άπαχο κρέας και αυγά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου ως τις 19 Ιανουαρίου).
Γενέθλιες τάσεις...
Ο Αιγόκερως είναι το δέκατο ζώδιο στο ζωδιακό κύκλο. Ο Κρόνος διοικεί το ζώδιο αυτό, προσδίδοντας το ταλέντο της θετικής γνώσης. Σας αρμόζουν εργασίες που σχετίζονται με τη δημόσια διοίκηση, τις επιχειρήσεις, στις κοινωνικές ή πολιτικές θέσεις. Είστε ευσυνείδητος, παίρνετε δεσμευτικές συμφωνίες και ανταποδίδετε κάθε εξυπηρέτηση. Είστε σοβαρός και συνεσταλμένος αλλά ταυτόχρονα πολύ ζεστός και ευσυγκίνητος. Ακόμα είστε αξιόπιστος, αναλυτικός, διακριτικός και λιτός, ζηλιάρης, άκαμπτος και μυστικοπαθής.
Είστε ευεπηρέαστος στα δερματικά νοσήματα, στην ουρική αρθρίτιδα, στα κατάγματα, στους πονόδοντοι, στις δυσκαμψίες των μυών, στην παράλυση. Ένα καλό διαιτολόγιο είναι η ποικιλία από τροφές κάθε μέρα. Συνήθως, υποφέρετε από το συκώτι και για αυτό πρέπει να ακολουθήσετε μια δίαιτα που να μην επηρεάζει την ευαίσθητη ηπατική λειτουργία σας, δηλαδή μια δίαιτα με βάση τα φρέσκα φρούτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου ως 19 Φεβρουαρίου).
Γενέθλιες τάσεις...
Ο Υδροχόος είναι σταθερό, αέρινο ζώδιο.
Είστε επίμονος και αναλυτικός. Μπορείτε κατανοήσετε πολύ εύκολα τις ιδέες. Ενδιαφέρεστε για κάθε μορφή μάθησης. Το ζώδιό σας, διοικεί ο πλανήτης Ουρανός, που σας κοσμεί με το ταλέντο της έμπνευσης και του στοχασμού. Αμφισβητείτε την εξουσία και αναζητάτε τις αιτίες σε οικουμενικά προβλήματα. Είστε συνεσταλμένος, ευμετάβλητος και ανεξάρτητος. Το να βοηθάτε τους άλλους σας προσφέρει ευτυχία και ικανοποίηση. Ακόμα, είστε ειλικρινής, με πολύ καλή μνήμη και επικοινωνία.
Η υγεία σας είναι σε γενικές γραμμές πολύ καλή αν και τείνετε σε προβλήματα αναιμίας, καρδιακής ανεπάρκειας, συσπάσεις μυών (κράμπα), κιρσούς και υποσιτισμό. Η καθημερινή διατροφή σας πρέπει να περιλαμβάνει λίγα ή καθόλου φρούτα και λαχανικά. Πρέπει να αποφεύγετε τα υγρά.

ΙΧΘΕΙΣ (20 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου).
Γενέθλιες τάσεις...
Οι Ιχθείς είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού.
Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο της ψυχικής-συνείδησης. Αυτό ζώδιο είναι το πιο περιεκτικό από όλα, το πιο μυστηριώδες, θαυμαστό, ειρηνικό και μυστικιστικό. Ο Ποσειδώνας διοικεί το ζώδιό σας, δίνοντάς σας συναισθηματικό βάθος και συγκινησιακή προσωπικότητα. Έχετε μια προσωπική φιλοσοφία στην κατάκτηση των επιτευγμάτων σας και συχνά οι στόχοι σας χαρακτηρίζονται περισσότερο από πνευματικές συνέπειες παρά υλικές. Σας αρέσει να κατακτάτε τους στόχους σας αφού πρώτα έχετε τους έχετε μετουσιώσει σε πνευματικούς ή φιλοσοφικούς. Σας αρέσει ταξιδεύετε για αλλαγή, κάτι που σας κάνει αρκετά μεγάλο καλό. Όταν δεν μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, αισθάνεστε δυστυχής και απομονωμένος. Τα νοσήματα στα οποία είστε επιρρεπής σε αυτά που σχετίζονται με τα πόδια, την καρδιά και την ουρήθρα. Είστε ευαίσθητος σε νόσους όπως τη φυματίωση. Σας αρμόζει μια καλή δίαιτα με βάση το κρέας και τα λαχανικά, που δεν πρέπει να όμως είναι πάντα άφθονα.

Πηγή : servitoros.gr

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com