Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss

Ένας γιατρός στη Δανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι.....φωτογράφιζε γυναίκες ασθενείς με νευρική ανορεξία και τις ανάγκαζε να παίζουν με σεξουαλικά βοηθήματα, ως μέσο θεραπείας. Μετά από έρευνα στον υπολογιστή του γιατρού βρέθηκαν πάνω από 600 γυμνές φωτογραφίες!

Στο δικαστήριο ο 50χρονος γιατρός ισχυρίστηκε ότι η μέθοδός του, την οποία εφάρμοσε σε τουλάχιστον 5 γυναίκες, είναι εναλλακτική και έχει επιτυχία...


Ο γιατρός, που βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου, θωρείται ειδικός στη θεραπεία ατόμων που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές. Όπως αναφέρει η εφημερίδα metroXpress ο γιατρός δήλωσε προς υπεράσπισή του ότι «Οι ασθενείς με νευρική ανορεξία δυσκολεύονται να αποδεχθούν το σώμα τους. Γι' αυτό τις φωτογράφιζα γυμνές και μετά τους έδειχνα τις εικόνες για να νιώσουν άνετα».

Όταν όμως ο γιατρός ρωτήθηκε για τα σεξουαλικά βοηθήματα που έδινε στους ασθενείς του, ισχυρίστηκε ότι «ήταν ένα μέσο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα σεξουαλικότητας που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς».
Παρόλα αυτά οι αρχές συνεχίζουν να έχουν τις αμφιβολίες τους για τις μεθόδους του «εναλλακτικού» γιατρού, ιδίως μετά τα ευρήματα στον υπολογιστή του. Για την ακρίβεια, σε ό,τι αφορά τις 600 γυμνές φωτογραφίες που βρέθηκαν στον υπολογιστή του ο γιατρός προσπάθησε να αμυνθεί λέγοντας ότι τον υπολογιστή τον βρήκε πεταμένο στο δρόμο και ισχυρίζεται ότι οι φωτογραφίες τοποθετήθηκαν στο σκληρό δίσκο χωρίς να το ξέρει.

Στο δικαστήριο τρεις ασθενείς ως μάρτυρες κατηγορίας δήλωσαν ότι εξαναγκάστηκαν να υπογράψουν συμβόλαιο με το οποίο του επέτρεπαν να τις φωτογραφίσει γυμνές. Ο γιατρός όμως προσπάθησε να υποβαθμίσει την αξιοπιστία μιας από τις γυναίκες που τον κατηγορούν, λέγοντας ότι η εν λόγω κυρία θέλει «να τραβήξει προσοχή, ενώ στο παρελθόν είχε χαράξει το σώμα της». Η δίκη συνεχίζεται και ο 50χρονος γιατρός αρνείται όλες τις κατηγορίες.

troikanoi.gr

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com