Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss

Νέο ραντεβού έχουν δώσει σήμερα το απόγευμα οι κάτοικοι της Πάτρας, για να διαδηλώσουν για τέταρτη ημέρα κατά των μεταναστών στην περιοχή τους, με αφορμή την δολοφονία του 30χρονου Θανάση Λαζανά από τρεις Αφγανούς το περασμένο Σάββατο.



Το βράδυ της Τετάρτης έξω από τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου της Πειραϊκής - Πατραϊκής σημειώθηκαν νέα βίαια επεισόδια με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει σε δώδεκα προσαγωγές ατόμων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 50 άτομα, τα οποία μετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών με πέτρες και βόμβες μολότοφ. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών και απομάκρυναν τα άτομα από την περιοχή.

Οι Αρχές παραμένουν σε επιφυλακή, προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν νέα επεισόδια.

Μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του Θανάση Λαζανά πάντως και στο σημείο όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό ένα καντήλι εξακολουθεί να καίει, ενώ γείτονες, φίλοι και συγγενείς του παιδιού δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα αυτό που έχει συμβεί.

"Να τους φουντάρουνε να τελειώνουμε, δεν είμαι ρατσιστής, αλλά προκειμένου να προστατέψω την οικογένειά μου θα γίνω. Εγώ τους βοηθούσα, αλλά τώρα τους έχω μισήσει" δηλώνει χαρακτηριστικά ένας από τους γείτονες...

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com