Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss


Αποτελεί ίσως περίπτωση διπλής υποψηφιότητας για το βιβλίο Γκίνες. Είναι ο 83χρονος τσιφλικάς Μιλτιάδης Τζαλαζίδης, αρχηγός του κόμματος «Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.).

Η πρώτη του υποψηφιότητα αφορά προφανώς το όνομα του κόμματος, το μεγαλύτερο που έχει υπάρξει στα πολιτικά χρονικά.
Το δεύτερο αφορά στον αριθμό των ψήφων που έλαβε στις χθεσινές εκλογές. Μόλις μία, προφανώς τη δική του, καθώς ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος σε δύο περιφέρειες την Α’ Αθήνας και την Περιφέρεια Αττικής.
Να σημειωθεί ότι στις εκλογές της 6ης Μαΐου το κόμμα του κ. Τζαλαζίδη είναι λάβει στις δύο αυτές περιφέρειες συνολικά 199 ψήφους οι οποίοι προφανώς αυτή τη φορά χάθηκαν λόγω των… δικομματικών διλημμάτων.
Ο κτηματίας Μιλτιάδης Τζαλαζίδης που έχει υποσχεθεί ότι θα χαρίσει σε ακτήμονες 30.000 στρέμματα στα Γρεβενά, αν μπει στη Βουλή έχει διατελέσει στο παρελθόν υποψήφιος βουλευτής με τη ΔΗΑΝΑ του Κωστή Στεφανόπουλου. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με την Ενωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και το 2004 συνέπραξε με το ΔΗΚΚΙ του Δημήτρη Τσοβόλα.
Στις εκλογές του 2009 έφτιαξε με το δικό του κόμμα «Χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω χρέη, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος».

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com