Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss

Αυτό ήταν το συμπέρασμα όλων των αναλυτών απο τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Όλες οι τελευταίες έρευνες που παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες έδειξαν πως όσοι σκέφτονται να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία...
το κάνουν οχι γιατί έχουν ελπίδα οτι θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο αλλά γιατί φοβούνται!

Φοβούνται το χειρότερο λόγω της τρομοκρατίας που παίζεται απο το πρωί έως το βράδυ απο τα ΜΜ"Ε"συγκεκριμμένων συμφερόντων, απο την κ. Τρέμη που έφτασε σε σημείο να πει πως θα ισοδυναμεί με πυρηνική έκρηξη οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός Μνημονίου (!) αλλά και απο τους ίδιους τους πολιτικούς αργηχούς των Μνημονιακών κομμάτων τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο που εκβιάζουν και διχάζουν τον κόσμο λέγοντας πως μετά απο αυτούς το χάος.

Αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν η εμετική διαφήμιση φόβου που έβγαλε η Νέα Δημοκρατία χρησιμοποιώντας μικρά παιδάκια!

Οι ίδιοι οι άνθρωποι και τα κόμματα τους που ευθύνονται για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας, χρησιμοποιούν το τελευταίο όπλο που τους έχει απομείνει ώστε να διατηρήσουν την εξουσία. Την τρομοκρατία και τον φόβο!

Ενα επίσης αξιοπρόσεχτο συμπέρασμα απο τις αναλύσεις των δημοσκόπων είναι οτι οι ψηφοφόροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφεία οι συνταξιούχοι και οι νοικοκυρές! Αυτοί δηλαδή που απο το πρωί έως το βράδυ ακούνε και βλέπουν τα Μέσα Μαζικής Ε"ξ"ημέρωσης.

Το ερώτημα που θέτουμε: Θα προχωρήσουμε άραγε σαν λαός με τον φόβο;

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com