Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss


Όχι μόνο βγαίνουν τα "κουκιά" για τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολλάντ, αλλά φαίνεται πως οι Αριστερές δυνάμεις εξασφαλίζουν την απόλυτη πλειοψηφία στη γαλλική Εθνοσυνέλευση, όπως δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα των exit poll, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των βουλευτικών εκλογών.

Σύμφωνα με το Dow Jones Newswires, κατά τις προβλέψεις του ινστιτούτο δημοσκοπήσεων CSA, το Σοσιαλιστικό κόμμα και οι Πράσινοι με τους οποίος έχουν συμμαχήσει ενδέχεται να λάβουν μεταξύ 295-347 έδρες. Σημειώνεται ότι, για την απόλυτη πλειοψηφία απαιτούνται 289 έδρες.

Η Ένωση για ένα Λαϊκό Κίνημα (UMP) αναμένεται να κερδίσει από 210 - 263 έδρες και το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο της Λεπέν έως 3 έδρες.

Οι δημοσκόποι ωστόσο προειδοποιούν ότι, απαιτείται ακόμα μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να συγκεντρωθούν οι ψήφοι από τις 577 εκλογικές περιφέρειες για να υπάρξει μια πιο σαφής εικόνα.

Οι εκλογές στην Γαλλία διεξάγονται σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή για την ευρωζώνη καθώς οι ηγέτες καλούνται τις επόμενες εβδομάδες να αντιμετωπίσουν την κλιμακούμενη κρίση στην περιοχή.

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com