Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss

Τα νέα στοιχεία στην υπόθεση δείχνουν ότι δέχτηκε επίθεση



Ανδρικό βιολογικό υλικό βρέθηκε, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του DNA, στο σώμα και στα ρούχα της 15χρονη κοπέλας που τραυματίστηκε σοβαρά στην Πάρο, πριν από λίγες ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι το κορίτσι δέχτηκε επίθεση από δράστη. 

Επίσης, από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις του ιατροδικαστή Νίκου Καλόγρια, διαπιστώθηκε ότι η μικρή εκτός από τα χτυπήματα που έχει στο κεφάλι φέρει εκχυμώσεις στο λαιμό, κακώσεις, καθώς επίσης έχει χτυπηθεί και σε άλλα μέρη του σώματός της. 

Όλα τα παραπάνω στοιχεία συνηγορούν ότι η μικρή στην περιοχή που βρέθηκε χτυπημένη δέχτηκε επίθεση από άγνωστο ή αγνώστους οι οποίοι την κακοποίησαν με μανία σκίζοντάς της τα ρούχα και προφανώς αρπάζοντας το κινητό της, το οποίο δεν έχει ακόμα βρεθεί. 

Με βάση τα στοιχεία αυτά η προανάκριση στρέφεται στον εντοπισμό του άγνωστου ή των αγνώστων που κακοποίησαν την κοπέλα. 

Η ανήλικη είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στο Αττικό νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είχε αμέσως χειρουργηθεί.

Το κορίτσι έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, ενώ έλειπε το κάτω μέρος του μαγιό.

Η ανήλικη, αφού αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, στη συνέχεια μεταφέρθηκε με στρατιωτικό ελικόπτερο στην Αθήνα, όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του νοσοκομείου Αττικό.


troikanoi.gr

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com