Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss


Έκοψαν σε μια γυναίκα 87 χρονών το επίδομα αναπηρίας που έπαιρνε μέχρι πρότινος γιατί εκτός των άλλων κρίθηκε ικανή για δουλειά και ως εκ θαύματος θεραπεύθηκε από οστεοπορωση, εκφυλιστική σπονδυλοπάθεια, δυσχέρεια ορθοστάτησης και χίλια άλλα....

Η κα Ελένη Βελισσάρη 87 ετών λάμβανε 160 ευρώ κάθε μήνα επιπλέον από την σύνταξη χηρείας του ιλιγγιώδους ποσού των 440 ευρώ.
Το είχε εγκρίνει επιτροπή του ΙΚΑ από την οποία περνούσε η υπέργηρη γυναίκα αλλά ως φαίνεται ξαφνικά βρεθήκαμε μπροστά σε ένα ιατρικό θαύμα! Όχι από αυτά της Χίου όπου οι μαϊμου τυφλοί βρήκαν το φως τους, αλλά φαίνεται ότι τα μέλη της Επιτροπής εξάντλησαν την αυστηρότητά τους σε μια 87χρονη γυναίκα.


Δείτε τώρα το έγγραφο όπου πιστοποιείται ότι στη 87χρονη μετα την αξιολόγηση της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπης του ΙΚΑ διαπιστώθηκαν οι παρακάτω παθήσεις:
Δυσχέρεια ορθοστάτισης, βάδισης, αυτοεξυπηρέτησης συνέπεια βαρειας εκφυλιστικης σπονδυλοπαθειας, προκεχωρημενου βαθμού οστεοπόρωσης, λειτουργικό τρόμο άνω άκρων επι υπέργηρου κ καταβεβλημενου ατόμου.
Παρόλα αυτά η επιτροπή έκρινε ότι το ποσοστό αναπηρίας της ηλικιωμένης ανέρχεται σε 80% και όχι 80 συν, συνεπώς κ δε δικαιούται το επίδομα


Πηγή: Yahoonews.gr



Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com