Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss





Την σιλουέτα τους βλέπουμε σε φωτογραφίες και πλάνα και «χαζεύουμε». Πώς, όμως, χάνουν κιλά και διατηρούν την σιλουέτα τους...
πέντε κυρίες της εγχώριας και ξένης showbiz; Το star.gr έψαξε όσα έχουν αποκαλύψει και σου τα παρουσιάζει!

Angelina Jolie

Αν η ποδάρα που φαινόταν από την μαύρη τουαλέτα της στα Όσκαρ έχει «στοιχειώσει» τα όνειρά σου, μάθε ότι η Angelia Jolie προτιμά να καταναλώνει πολλά γεύματα μέσα στην ημέρα και λατρεύει τοάπαχο κρέας, ενώ το πρωινό της περιλαμβάνει δημητριακά με λάδι καρύδας που είναι πλούσιο σε βιταμίνες.

Cameron Diaz

Μία… ανατρεπτική πρόταση ακολουθεί η Cameron Diaz, από τις πιο hot κορμάρες του Hollywood:αλλάζει το πρωινό με το βραδινό γεύμα! Αβγά, ρύζι με σκόρδο και μπρόκολο και κοτόπουλο ή μοσχάρι είναι το αγαπημένο της breakfast. Βέβαια, δεν το βρήκε μόνη της  το tip– οι surfers εμπνεύστηκαν πρώτοι το «κόλπο»!

Δέσποινα Βανδή

Με το delivery να θεωρείται απαγορευμένο και την ίδια να μαγειρεύει για όλη την οικογένεια, ξεκινούν τα μυστικά της Δέσποινας Βανδή για καλλίγραμμο κορμί. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποφεύγει τα τηγανιτά, έχει αντικαταστήσει το βούτυρο με ελαιόλαδο, τρώει μόνο μαύρο ψωμί, τα γεύματά της περιλαμβάνουν κυρίως κρέας ή κοτόπουλο ή ψάρι ψητό με πολύ σαλάτα ωμή ή βραστή ή ένα πιάτο μαγειρεμένο φαγητό, ενώ επιλέγει light γλυκά και για σνακ ένα κράκερ με λίγο τυρί κότατζ ή ένα μήλο ή ένα γιαούρτι.

Καίτη Γαρμπή

Έχοντας καταργήσει τις παρασπονδίες και τα τσιμπολογήματα, η Καίτη Γαρμπή διατηρεί την σιλουέτα της τρώγοντας ψάρι ή φιλέτο μοσχαρίσιο με σαλάτα ή βραστά λαχανικά ή ρύζι με λαχανικά ή σούσιπου της αρέσει πολύ. Αν επιθυμήσει κάποιο σνακ, προτιμά φρούτα ή γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, ενώ επειδή είναι μεγάλη fan της σοκολάτας τρώει κάθε δεύτερη μέρα ένα κομματάκι μαύρη σοκολάταή μια κουταλιά λιωμένη σοκολάτα. Επίσης, πίνει ένα ρόφημα με χαμομήλι, μαντζουράνα, τζίντζερ και λεβάντα που προσφέρει ευεξία, άφθονο νερό και πράσινο τσάι.
Κατερίνα Στικούδη

To κορμί της το «χαζεύουν» πολλοί και η Κατερίνα Στικούδη το διατηρεί συνδυάζονται ισορροπημένη διατροφή και άσκηση. Η τραγουδίστρια έχει αντικαταστήσει τα κλασικά γαλακτοκομικά προϊόντα μεγάλα σόγιας, ενώ καταναλώνει δημητριακά ολικής αλέσεως και μαύρο ρύζι. Τα γεύματά της περιέχουν άπαχη πρωτεΐνη και πράσινη σαλάτα. Ενδιάμεσα τρώει φρούτα και ενεργειακές μπάρες,αποφεύγει τον καφέ και τα αναψυκτικά και πίνει αλκοόλ το πολύ δύο φορές την εβδομάδα.
Πηγή: star.gr

troikanoi.gr

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com