Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss


Φωτογραφίες και βίντεο από την επίθεση σε βάρος νεαρής γυναίκας στην Ινδία

Στιγμές τρόμου στα χέρια τουλάχιστον είκοσι ανδρών που την τραβούσαν, τη χτυπούσαν και την έκαιγαν με τσιγάρα (!) πέρασε μία νεαρή γυναίκα στην Ινδία, την ώρα που έφευγε από ένα μπαρ στην πόλη Guwahati στα βόρεια της χώρας.

Το βίντεο από την επίθεση που δέχθηκε η άτυχη κοπέλα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και προκάλεσε οργή τόσο για το περιστατικό όσο και για το ότι κανείς δεν τη βοήθησε παρότι ο εφιάλτης της κράτησε πάνω από τριάντα λεπτά.
Την επίθεση κατέγραψε ένας δημοσιογράφος που έτυχε να περνά εκείνη την ώρα. 




Παρότι οι είκοσι άνδρες τα έβαλαν με τη γυναίκα που ήταν μόνη, κανείς δεν έσπευσε να τη βοηθήσει αλλά αντίθετα όσοι βρίσκονταν εκεί απλά παρακολουθούσαν το δράμα της καθώς τη χτυπούσαν και της τραβούσαν τα ρούχα για τουλάχιστον μισή ώρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «India Today», ερωτήματα εγείρονται και για την αστυνομία που έφτασε έπειτα από 45 λεπτά παρότι το τμήμα απείχε λιγότερο από ένα μίλι από τη σημείο της επίθεσης.

Ήδη έχουν γίνει έξι συλλήψεις ανδρών που συνδέονται με το περιστατικό ενώ η αστυνομία αναζητεί άλλους τουλάχιστον επτά. 


Ο δημοσιογράφος που κατέγραψε την επίθεση προσπάθησε να βοηθήσει το κορίτσι. «Μπήκα στο πλήθος, όταν με είδε άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Οι άνδρες με ρώτησαν γιατί προσπαθούσα να τη σώσω, κάλεσα την αστυνομία και μου είπαν πως γνώριζαν ήδη το περιστατικό και πως ήταν καθ’ οδόν», λέει ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο...

πηγή: www.newsbeast.gr
troikanoi.gr

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com