Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss




Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς

Πριν καλά καλά κοπάσει ο θόρυβος από το περιστατικό που είχε συμβεί προ μηνών στο Τυμπάκι, με τον 18χρονo, ο οποίος φέρεται ότι κακοποιήθηκε από έναν 39χρονο, η κατάσταση στην περιοχή παραμένει εξαιρετικά τεταμένη.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, απόψε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο αδερφός του 39χρονου συναντήθηκε τυχαία με τρεις θείους του 18χρονου και τότε «μίλησαν» τα όπλα! Οι τρεις θείοι του 18χρονου, μετά από καυγά με τον αδερφό του 39χρονου, (πληροφορίες αναφέρουν ότι έσπασαν και μπουκάλια) έπεσαν στο δρόμο αιμόφυρτοι από το όπλο του.

Οι περαστικοί σοκαρισμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη, ενώ όλες οι καφετέριες και τα μπαρ ήταν γεμάτα κόσμο. Σε πανικό, οικογένειες με μικρά παιδιά άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν αμέσως και παρέλαβαν τους τραυματίες.

Οι δύο από αυτούς φέρουν τραύματα στα πόδια ενώ ο τρίτος είναι σοβαρά τραυματισμένος στο λαιμό. Ο δράστης εξαφανίστηκε..Και οι τρεις τραυματίες θα μεταφερθούν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Παράλληλα, υπό το φόβο αντεκδίκησης, στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις...




troikanoi.gr

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com