Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss

 

 

Επειδή δεν μπορούσε να καλύψει την ιατρική του περίθαλψη

Μια γυναίκα που πλήρωσε δύο εφήβους για να σκοτώσουν το δέκα εβδομάδων γατάκι της, στραγγαλίζοντας το και δίνοντας του να πιει χλωρίνη, καταδικάστηκε σε φυλάκιση.

Η Bethan Louise Lawson δεν μπορούσε να καλύψει οικονομικά την ιατρική περίθαλψη για το άρρωστο γατάκι της, Puss Puss, και έτσι θεώρησε ότι εναλλακτική λύση ήταν να το σκοτώσει.

Μια ανώνυμη καταγγελία εστάλη στην Βασιλική Εταιρία για τη Πρόληψη της Βίας κατά των Ζώων της Βρετανίας, αποκαλύπτοντας πως η 22χρονη και δύο νεαροί προσπάθησαν να πνίξουν το γατάκι και να το ποτίσουν χλωρίνη.

Ο επιθεωρητής Wilson βρήκε ένα σημείωμα δίπλα στο πτώμα του άτυχου ζώου, το οποίο έγραφε: «Αντίο Puss Puss! Σε αγαπάμε και λυπούμαστε που σε σκοτώσαμε, αλλά δεν θέλαμε να σε βλέπουμε να υποφέρεις».

Η νεκροψία έδειξε ότι το γατάκι υπέστη βάναυσο στραγγαλισμό, ενώ είχε αρκετούς μώλωπες και σε άλλα σημεία του σώματος του. Η 22χρονη αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή στη ζωοκτονία.

Τελικά, η Lawson καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 εβδομάδων και τις απαγορεύθηκε η κατοχή ζώου για δέκα χρόνια. Όσον αφορά τους δύο νεαρούς έφηβους, των οποίων η ταυτότητα δεν έχει δημοσιευθεί, τους απαγορεύθηκε η κατοχή ζώου για πέντε χρόνια.













troikanoi.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com