Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss




Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται μια μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά της, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τα οποία χτυπήθηκαν γύρω στις 9 το πρωί από ασυνείδητο οδηγό κοντά στο Πεδίον του Άρεως...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας με την μηχανή παραβίασε το κόκκινο φανάρι στην συμβολή των οδών Πατησίων και Τροίας με αποτέλεσμα να χτυπήσει τα τρία άτομα. Αντί να σταματήσει, τράπηκε σε φυγή.
Με την βοήθεια περαστικών ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, που οδήγησε τα παιδιά στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού και την μητέρα στον Ευαγγελισμό. Οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τους σώσουν. Τα παιδιά νοσηλεύονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και είναι διασωληνωμένα.
Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί εντόπισαν και την μηχανή πιο κάτω εγκαταλελειμένη, ενώ μετά από ώρα συνέλαβαν στο σπίτι του τον 22χρονο οδηγό, ο οποίος εργάζεται ως υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.
 Όπως έγινε γνωστό στην συνέχεια ο νεαρός φοβήθηκε και για αυτό εγκατέλειψε τα θύματα του, ενώ ο πατέρας του ήταν αυτός που κάλεσε τις αρχές και ενημέρωσε για την ταυτότητα του δράστη.


troikanoi.gr

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com