Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss
Συμβουλές για να επαναφέρετε τη χαμένη μαγεία

Η μακροχρόνια σχέση/γάμος θέλει δουλειά ώστε να συνεχίζει να έχει λίγη από την μαγεία του ξεκινήματος της σχέσης. τότε που φαίνονταν όλα ρόδινα. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε:

- Αφιερώστε λίγο χρόνο κάθε μέρα (έστω και μισή ώρα) ο ένας στον άλλον. Ενώ μία στο τόσο κάντε έκπληξη ο ένας στον άλλον, όπως ένα ρομαντικό Σαβ/κο μόνο οι δυο σας.

- Κάντε συμβιβασμούς. Δεν γίνεται να προχωρήσει σχέση και γάμος χωρίς να κάνετε και οι δύο συμβιβασμούς και υποχωρήσεις.

- Κρατήστε την ανεξαρτησία σας σε λογικά πλαίσια. Δεν είναι λογικό ούτε να είστε συνέχεια μαζί αλλά ούτε το αντίθετο. Βρείτε την χρυσή τομή.

- Ενθαρρύνετε τον να σας ακούει όταν του μιλάτε, δείχνοντας εκτίμηση όταν το κάνει. Με την ίδια λογική, δείξτε κι εσείς αντίστοιχα ενδιαφέρον όταν σας μιλάει για κάποιο πρόβλημά του. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περισσότεροι άνδρες έχουν προγραμματιστεί να μην μιλάνε όσο οι γυναίκες.

- Κάντε τον να εκτιμήσει αυτό που έχει. Μην περιμένετε να σας κάνει αυθόρμητα κομπλιμέντο από εκεί που δεν έκανε, προσπαθήστε για αρχή να πείτε κάτι καλό για τον εαυτό σας και ζητήστε την έγκρισή του.

- Βγείτε έξω (αντί να κάθεστε συνέχεια σπίτι στον καναπέ) και φλερτάρετε. Ναι, φλερτάρετε και συζητήστε μαζί του για τις πρώτες μέρες γνωριμίας σας, πως νιώθατε κτλ. Θα σας αναζωογονήσει και θα σας κάνει να σκεφτείτε όλα αυτά που σας έκαναν να τον ερωτευτείτε και το αντίστροφο.

- Μάθετε ότι να μαλώνετε τον σύντροφό σας δεν θα σας βγάλει πουθενά. Το μόνο που μπορείτε να καταφέρετε είναι να απομακρυνθείτε ακόμα πιο πολύ. Αντί για αυτό, κολακέψτε τον για ότι καλό σας κάνει και μην αναφέρετε καθόλου τα υπόλοιπα. Θα το εκτιμήσει.

Πηγή: myworld.gr


troikanoi.gr

Συνολικές προβολές σελίδαςΕπικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com