Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss
Αν σκεφτήκατε πως η χειρότερη μέρα της εβδομάδας είναι η τσαγκαροδευτέρα, τότε κάνετε λάθος! Μια νέα έρευνα από το «London School of Economics», κατέληξε στο συμπέρασμα πως η ημέρα με την χειρότερη διάθεση είναι...
η Τρίτη!
  Ο τρόπος διεξαγωγής της μελέτης, ήταν ιδιαίτερα πρωτότυπος. Για δύο μηνες οι ερευνητές κατέγραψαν  τις διαθέσεις 22.000 ανθρώπων, στέλνοντας τους καθημερινά  δύο μηνύματα στα κινητά τους ρωτώντας τους τι κάνουν με ποιόν είναι, αν είναι σπίτι και πως αισθάνονται. Τα αποτελέσματα έδειξαν την Τρίτη οι περισσότεροι είχαν τις "μαύρες" τους!
  «Αυτό μπορεί να ερμηνευθεί από το γεγονός ότι συνήθως τη Δευτέρα δεν έχει προλάβει ακόμα να ξεθωριάσει η χαλαρή διάθεση του Σαββατοκύριακου. Αντίθετα, την Τρίτη οι περισσότεροι έχουν μπει για τα καλά στην εβδομάδα εργασίας, έχουν συνειδητοποιήσει πως οι υποχρεώσεις είναι και πάλι εδώ, αλλά και ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο φαντάζει ακόμη πολύ μακριά» εξηγεί ο ο διευθυντής της έρευνας.
  Παλιότερες έρευνες πάντως έχουν δείξει ότι για πολλλούς ανθρώπους οι χειρότερες μέρες είναι το Σάββατο και η Κυριακή, οπότε και τους πιάνει η λεγόμενη "μελαγχολία του Σαββατοκύριακού"! 


troikanoi.gr

Συνολικές προβολές σελίδαςΕπικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com