Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss


«Δεν σεβάστηκε την κορυφαία ολυμπιακή αξία που είναι ο σεβασμός της διαφορετικότητας», υπογράμμισε ο Ισίδωρος Κούβελος, αρχηγός της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής στο Λονδίνο εξηγώντας γιατί ελήφθη η απόφαση να
αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Βούλα Παπαχρήστου έπειτα από το σχόλιο που ανήρτησε στο twitter γράφοντας «με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό».
«Έθεσε εαυτήν εκτός ελληνικής ομάδας», υποστήριξε ο κ. Κούβελος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
«Πιστεύουν κάποιοι ότι θα έπρεπε να τιμωρούνται μόνο όσοι πιάνονται με αναβολικά;», συνέχισε ο επικεφαλής της ελληνικής αποστολής επισημαίνοντας ότι «το respect, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα είναι η μεγαλύτερη ολυμπιακή αξία».
Στο ερώτημα αν η αντιμετώπιση της Βούλας Παπαχρήστου θα έπρεπε να είναι επιεικέστερη από την στιγμή που η αθλήτρια ισχυρίστηκε ότι έκανε χιούμορ και ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιό της, ο κ. Κούβελος ήταν ξεκάθαρος: «Λέει ζήτησε συγγνώμη. Μα κι αυτός που κάνει χρήση αναβολικών ζητάει συγγνώμη. Δεν μπορείς να του επιτρέψεις μετά να αγωνιστεί».

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com