Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss


Δυο κάτοικοι του Ναυπλίου τραυματίστηκαν σοβαρά στο κεφάλι και τα χέρια και αρκετοί ελαφρότερα, από την αναίτια επιδρομή μιας πολυπληθούς ομάδας τσιγγάνων οπλισμένων με καδρόνια και σιδερολοστούς στην κεντρική πλατεία της Αγίας Τριάδας!



Οι κάτοικοι  της πόλης απολάμβαναν τον  απογευματινό τους καφέ στα  μαγαζιά της πλατείας, όταν ξαφνικά  μια ομάδα τσιγγάνων άρχισε να τους προκαλεί. Μπροστά στην αντίδραση του κόσμου έφυγαν, αλλά μετά από λίγα λεπτά περισσότεροι από 30 τσιγγάνοι που ξεχύνονταν από κάθε κατεύθυνση εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον τους! Οι εισβολείς άρχισαν να χτυπούν αδιακρίτως όποιον έβρισκαν μπροστά τους!

Η επίθεση  τελείωσε το ίδιο ξαφνικά όπως  άρχισε, με τους δράστες να  εξαφανίζονται πριν φτάσουν οι δυνάμεις της Αστυνομίας που άρχισαν να τους αναζητούν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το μακελειό έγινε αντικείμενο σύσκεψης που είχαν ο δήμαρχος Ναυπλιέων με τον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, υπό τις φωνές των οργισμένων πολιτών οι οποίοι ζητούσαν ενίσχυση της αστυνόμευσης απειλώντας ότι θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com