Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss

Χρεοκοπία προβλέπει σε συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας επισημαίνοντας μάλιστα πως η κυβέρνηση πολύ σύντομα θα παρουσιάσει την επιστροφή στη δραχμή ως εθνική επιτυχία.

Μιλώντας στη REAL NEWS, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως η επαναδιαπραγμάτευση τελείωσε το βράδυ των εκλογών τονίζοντας πως η επιμήκυνση είναι ουσιαστικά ένα μακρύτερο σχοινί για να κρεμαστούμε.
Κατηγορεί την κυβέρνηση πως έχει εγκαταλείψει κάθε συζήτηση για αποκατάσταση των χαμηλών συντάξεων, για επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και της μετενέργειας και για την αύξηση του αφορολόγητου ορίου κάνοντας λόγο για μια καταστροφική πολιτική.
Λέει «όχι» στην ιδιωτικοποίηση στρατηγικής σημασίας τομέων της ελληνικής οικονομίας και την εκποίηση κερδοφόρων οργανισμών αλλά «ναι» στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με διακρατικές συμφωνίες και με αναπτυξιακές κοινοπραξίες που θα επιφέρουν πολλαπλά οφέλη.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει επίσης εξεταστική επιτροπή για τη Siemens κατηγορώντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πως προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους από αυτή την υπόθεση.

www.pkool.gr

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com