Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss


Στη σύλληψη γνωστού ντετέκτιβ της Αθήνας προχώρησε η αστυνομία έπειτα από έρευνα της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που αποκάλυψε πως ο ιδιωτικός αστυνομικός παρακολουθούσε παρανόμως εκατοντάδες smartphones πολιτών, με σκοπό την καταγραφή των επαγγελματικών και προσωπικών τους επαφών και συνομιλιών.



Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ ο ντετέκτιβ χρησιμοποιώντας ένα υπερσύγχρονο σύστημα παρακολούθησης, γνωστό ως «αόρατα μηνύματα» είχε τη δυνατότητα να καταγράφει όχι απλώς τις φωνητικές συνομιλίες των ανυποψίαστων θυμάτων του αλλά και τα γραπτά μηνύματα και τα e-mail που έστελναν και ελάμβαναν οι ίδιοι. Το σύστημα παρακολούθησης που χρησιμοποίησε ο ντετέκτιβ αποδεικνύει πως το απόρρητο των τηλεφωνικών συνομιλιών μπορεί να παραβιαστεί εύκολα

Στη λίστα των θυμάτων του περιλαμβάνονται δεκάδες επιχειρηματίες, γιατροί και δικηγόροι τους οποίους παρακολουθούσε είτε για επαγγελματικούς, είτε για προσωπικούς λόγους.

Η αστυνομία βρήκε στην κατοχή του συλληφθέντος τιμολόγια με τα οποία αμειβόταν για τις παρακολουθήσεις. Η ΕΛ.ΑΣ αναμένεται να προχωρήσει σε λεπτομερέστερη ενημέρωση τις επόμενες ώρες.

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com