Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss







Το δρόμο της επιστροφής προς τις φυλακές Τριπόλεως πήρε ο 47χρονος Ν. Σειραγάκης που είχε κληθεί από την ανακρίτρια Ρεθύμνου για συμπληρωματική απολογία ύστερα από...


τη νέα ποινική δίωξη που του ασκήθηκε πρόσφατα για κατοχή σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Ο παιδεραστής παρέμεινε στο δικαστικό μέγαρο περίπου τρεις ώρες και απολογήθηκε με υπόμνημα για την κατηγορία του πορνογραφικού υλικού., δηλώνοντας επί της ουσίας αθώος υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε είχε μπει σε ιστοσελίδες με τέτοιο υλικό και ότι ουδέποτε είχε αποθηκεύσει ανάλογα βίντεο.

Τα μέτρα της αστυνομίας ήταν δρακόντεια έξω από το δικαστικό μέγαρο ενώ ο 47χρονος δέχτηκε την έντονη αποδοκιμασία μιας γυναίκας που τον αποκάλεσε τέρας καθώς εξέρχονταν από το γραφείο της ανακρίτριας.

Η επιστροφή του Ν. Σειραγάκη στο Ρέθυμνο ξύπνησε μνήμες από την υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία του Ρεθύμνου όταν στη 1 Δεκεμβρίου ο 47χρονος κατελήφθη στο σπίτι του να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών.

Το flashnews.gr με αφορμή αυτό, παρουσιάζει ένα αφιέρωμα από την «Τηλεόραση από τους πολίτες» για την παιδεραστία στη Κρήτη κατά τη διάρκεια του οποίου αναδημοσιεύεται επίσης η συγκλονιστική μαρτυρία μιας 25χρονης γυναίκας από την Ιεράπετρα για τον βιασμό της στην εφηβεία της και εξετάζονται οι δύο περιπτώσεις παιδεραστών που συντάραξαν το Ρέθυμνο και όλη την Ελλάδα.

Στο ρεπορτάζ μιλούν ο κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης Σκεύος Παπαϊωάννου, ο διευθυντής του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Ρεθύμνου Αντώνης Λιοδάκης και ο πρώην προπονητής του Α.Γ.Ο.Ρ. Βαγγέλης Θεωδορουλάκης, ο πρώτος που είχε καταγγείλει περιστατικά παιδεραστίας μέσα στην ομάδα που ήταν προπονητής και ο 47χρονος Ν. Σειραγάκης, χωρίς όμως να εισακουστεί.




πηγή: flashnews.gr

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com