Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται κάποιοι υπάλληλοι στην εφορία Αιγάλεω, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Βήματος», ξέχασαν να εισπράξουν οφειλές ύψους ...

10 εκατομμυρίων ευρώ. Οι οφειλές αυτές είναι ενός πολίτη και ξεχάστηκαν για επτά ολόκληρα χρόνια…
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ενώ η υπόθεση είχε «αραχνιάσει» και ο φορολογούμενος-μεγαλοκαρχαρίας σφύριζε αδιάφορος, όταν αποφάσισαν να δουν την υπόθεσή του από τη ΔΟΥ ανακάλυψαν πρόστιμα μόλις 1,8 εκατομμυρίων και όχι το σύνολο των οφειλών.

Αντίστοιχα, στην Ε' ΔΟΥ Πειραιά υπάρχουν οφειλές συγκεκριμένου πολίτη πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ, οι οποίες είναι ληξιπρόθεσμες ήδη από το 2008, αλλά κανείς από την εν λόγω εφορία δεν ασχολήθηκε για να τις εισπράξει.

Σύμφωνα με το «Βήμα» τόσο στη ΔΟΥ Αιγάλεω όσο και στην Ε΄ ΔΟΥ Πειραιά, σε δυο παρόμοιες υποθέσεις, ο Οικονομικός Εισαγγελέας αποφάσισε να προωθήσει στις αρμόδιες Εισαγγελίες Πρωτοδικών - Αθηνών και Πειραιώς - προκειμένου να διερευνηθούν πιθανά αδικήματα από τους αρμόδιους υπαλλήλους και προϊσταμένους των ΔΟΥ, αλλά και στην Οικονομική Επιθεώρηση Αθηνών, για την αναζήτηση τυχόν υπηρεσιακών - πειθαρχικών ευθυνών.

πηγή:newpost.gr


Συνολικές προβολές σελίδαςΕπικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com