Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss


Την άγρια συμμορία των ληστών που στις 8:20 το πρωί λήστεψαν την Alpha Bank στη Νάουσα της Πάρου και στη συνέχεια δολοφόνησαν εν ψυχρώ έναν 53χρονο οδηγό ταξί που τους πλησίασε για να δει τι συμβαίνει, προσπαθούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί.



Όλα δείχνουν πως πιθανότατα να πρόκειται για την ίδια ληστρική ομάδα που στις 16 Ιουλίου χτύπησαν την Alpha Bank των Σπετσών, άρπαξαν μισό εκατομμύριο ευρώ και έχοντας ως ασπίδα δύο γυναίκες υπαλλήλους εξαφανίστηκαν με φουσκωτό σκάφος που λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε καμένα στο Πόρτο Χέλι.

Η αιματηρή ληστεία στη Νάουσα της Πάρου παρουσιάζει πολλά κοινά στοιχεία με την επιδρομή των Σπετσών και αυτό που ψάχνουν οι αστυνομικοί είναι εάν ένας από τους τέσσερις ληστές ήταν, όπως και στις Σπέτσες, γυναίκα.

Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι εκτιμήσεις τότε μάλλον οι ληστές που πήραν περίπου 40.000 - 45.000 ευρώ από τα ταμεία της Alpha Bank, χρησιμοποίησαν το ίδιο κόλπο και το έσκασαν με φουσκωτό από το νησί.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι το όχημα διαφυγής τους, βρέθηκε καμένο στην περιοχή Αμπελάς της Πάρου, σημείο το οποίο βρίσκεται απέναντι και σε πιο κοντινή απόσταση από το νησί της Νάξου.

Το χρονικό του αίματος

Οι τέσσερις ληστές είχαν οργανώσει καλά το σχέδιο και αποφάσισαν να χτυπήσουν Παρασκευή, στα μέσα Αυγούστου, την Alpha Bank Νάουσας εκτιμώντας ότι θα έχει πολλά χρήματα στο ταμείο.

Έτσι, οι τρεις ληστές με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, φορώντας καπέλα τζόκεϊ, γυαλιά ηλίου εισέβαλλαν στις 8:20 το πρωί στο υποκατάστημα ενώ ένας τρίτος συνεργός περίμενε στο αυτοκίνητο με αναμμένη τη μηχανή. Αφού άρπαξαν από τα ταμεία περίπου 40.000 - 45.000 ευρώ, βγήκαν από το κατάστημα όμως οι υπάλληλοι φώναζαν «Ληστεία!Ληστεία!» και έτσι κόσμος που βρισκόταν στην περιοχή έτρεξε στο σημείο για να δει τι συμβαίνει.

Δίπλα ακριβώς στην τράπεζα υπάρχε πιάτσα ταξί και έτσι ο 45χρονος οδηγός που ήταν παντρεμένος με μια από τις κόρες της τραγουδίστριας Βίκυς Μοσχολιού και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Μίμη Δομάζου, πλησίασε πρώτος τους ληστές. Αδίστακτοι και ψυχροί ένας από αυτούς σήκωσε το όπλο και τον πυροβόλησε στο κεφάλι τρεις φορές. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού όμως ήταν ήδη αργά.

Για την υπόθεση ενημερώθηκαν τα κεντρικά της Ασφάλειας στην Αθήνα αλλά και το Λιμενικό και σκάφη «χτενίζουν» την περιοχή μήπως εντοπίσουν το σκάφος με το οποίο πιθανότατα διέφυγαν οι ληστές. Κλιμάκιο από την Αθήνα με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους έχει μεταβεί στο νησί ενώ στις έρευνες συμμετέχουν δύο ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ και ένα του Λιμενικού και οι αναζητήσεις επικεντρώνονται στη θαλάσσια περιοχή Πάρου και Νάξου.

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com