Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss


Επισκευάζει δρόμους σε χωριά η Χρυσή Αυγή, υποκαθιστώντας τους δήμους...
Απίθανο γεγονός έλαβε χώρα στη Χρυσοβίτσα Μετσόβου!

Αντί να πάνε δημοτικά συνεργεία, πήγαν χρυσαυγίτικα, χωρίς η δημοτική αρχή να το ξέρει!
Το οδικό δίκτυο του χωριού ήταν χάλια. Και αντί να πάνε να το επισκευάσουν συνεργεία του δήμου, βρέθηκαν εκεί συνεργεία της Χρυσής Αυγής. Χωρίς η δημοτική αρχή να το ξέρει! Μάλιστα ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στα Γιάννινα Ιάσονας Μπίμπος έγραψε ότι ο δήμαρχος Μετσόβου τους ευχαρίστησε και από πάνω, κάτι, όμως, που διαψεύσθηκε άμεσα, χωρίς, όμως, να υπάρξει και άρνηση ότι η Χρυσή Αυγή έφτιαξε τους δρόμους.
Η ανακοίνωση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής:
«Στα πλαίσια των προεκλογικών δεσμεύσεων και εξαγγελιών του Αρχηγού και Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου, για έμπρακτη στήριξη του κινήματος σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια σε ελληνικές οικογένειες, η δράση πλέον δεν σταματά στη διανομή τροφίμων, τράπεζα αίματος κλπ από μέλη της χρυσής αυγής. Επεκτείνεται όπου χρειαστεί, και συγκεκριμένα και σε επισκευές τοπικών οδικών δικτύων. Μετά από εκκλήσεις κατοίκων στην ορεινή Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων του δήμου Μετσόβου σε μέλη της χρυσής αυγής, προ ημερών μαζί με κατοίκους στο χωριό επισκευάστηκαν αρκετοί δρόμοι του χωριού. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής για να επισκευάσουν τους δρόμους της Χρυσοβίτσας χρησιμοποίησαν μέχρι και δικά τους μηχανήματα μικρού τύπου (bobcat). Το γεγονός αυτό έφερε μεγάλη ανακούφιση σε πολλές οικογένειες, αφού η Χρυσοβίτσα είναι ένα ορεινό χωριό και το φθινόπωρο και ο χειμώνας, ξεκινούν από νωρίς, με βροχοπτώσεις ακόμα και χιόνια (όπως και αυτές τις μέρες) . Πολλοί κάτοικοι του χωρίου τώρα, θέλοντας να ευχαριστήσουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής τους απένειμαν τον τίτλο της ΜΟΜΑ , και αυτό γιατί τα μέλη της Χρυσής Αυγής αυτές τις μέρες εργαζόταν με φόρμες παραλλαγής. Αν τώρα κάποιοι δύσπιστοι έχουν αμφιβολίες για την δράση αυτή που έλαβε χώρα στη Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων του δήμου Μετσόβου, μπορούν να απευθυνθούν στον αγαπητό δήμαρχο Μετσόβου, ο οποίος και ευχαρίστησε τα μέλη της Χρυσής Αυγής για αυτήν την έμπρακτη στήριξη στο δήμο Μετσόβου».
Η απάντηση από τον Δήμο Μετσόβου:
«Καθιστούμε σαφές ότι ο δήμαρχος Μετσόβου, Τσομπίκος Νικόλαος, αν και εκτιμά κάθε εθελοντική κίνηση των πολιτών για προσφορά, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ευχαρίστησε τα μέλη της Χρυσής Αυγής για το συγκεκριμένο γεγονός, πόσο μάλλον αφού ενημερώθηκε για την επισκευή των δρόμων και τις δήθεν ευχαριστίες του από ιστολόγιο. Σε κάθε περίπτωση ουδείς δύναται να αντικαταστήσει την τεχνική υπηρεσία του δήμου, η οποία και είναι αρμόδια για την επισκευή του οδικού δικτύου».

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com