Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss


Το γνωστό παραμύθι για άκομα μια φορά..!!!
Σε συνέντευξη του στην γερμανική Sueddeutsche Zeitung, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προειδοποιεί και «απειλεί»:

»Θεωρητικά μπορούμε να γεφυρώσουμε τον χρόνο. Αλλά εάν δεν πάρουμε καθόλου τη δόση, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει» προειδοποιεί ο κος Σαμαράς, απειλώντας έμμεσα τους εταίρους ότι μια έξοδος της Ελλάδας θα είχε καταστροφικές συνέπειες για όλη την Ευρώπη.
»Το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα είναι κακό για την Ελλάδα και καταστροφικό για την Ευρώπη» τονίζει ο κος Σαμαράς, ρίχνοντας παράλληλα ευθύνες σε όσους σαμποτάρουν τις προσπάθειες της Ελλάδας με τις δηλώσεις τους
Ο Α.Σαμαράς κατηγορεί ουσιαστικά για σαμποτάζ της Ελλάδας Ευρωπαίους πολιτικούς, και ιδίως Γερμανούς, φωτογραφίζοντας τον Ρέσλερ, που μιλάνε για δραχμή.»Πώς να μπορέσω να ιδιωτικοποιήσω κρατικές επιχειρήσεις; Ποιος επιχειρηματίας επενδύει ευρώ σε εμάς, εάν υπάρχει πιθανότητα να πάρει πίσω δραχμές;» διερωτάται ο πρωθυπουργός.
Από την επόμενη δόση λοιπον, σύμφωνα με τον Σαμαρά εξαρτάται για ακόμη μια φορά η χώρα μας και σε περίπτωση που μας την αρνηθούν οι δανειστές μας, η χρεοκοπία και η επιστροφή στη δραχμή είναι μονόδρομος! Αυτό αφήνει να εννοηθεί ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη συνέντευξή του , τονίζοντας πως θα πρέπει η χώρα να λάβει τα χρήματα έστω και καθυστερημένα.
»Το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα είναι κακό για την Ελλάδα και καταστροφικό για την Ευρώπη».
Λίγες ώρες πριν μπει στο αεροπλάνο της γραμμής για Γερμανία, ο πρωθυπουργός δηλώνει με έμφαση πως η Ελλάδα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της.
Τονίζοντας μία προς μία τις λέξεις του ο Α.Σαμαράς επισημαίνει πως »Οι Γερμανοί παίρνουν πίσω τα χρήματά τους».
Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως εγγυήθηκε προσωπικά πως » η Ελλάδα θα αποπληρώσει στη Γερμανία πάνω από 100 δις ευρώ σε δάνεια».
Στην ίδια συνέντευξη παραδέχεται ανοιχτά:»Ναι, πολλά πήγαν στραβά. Είναι ακριβές ότι πολλοί Έλληνες δεν πληρώνουν φόρους. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι αυτό θα σταματήσει».

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com