Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss





Σοκ έχει προκαλέσει η ομολογία του αλλοδαπού από το Πακιστάν για την επίθεση του σε βάρος της 15χρονης στην Πάρο....



Ο νεαρός προσήχθη και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής στον Πειραιά και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, ανακρίθηκε και ομολόγησε την πράξη του, ενώ το δείγμα DNA που είχε βρεθεί στο σώμα και στα ρούχα της 15χρονης ταυτοποιήθηκε με το δικό του.

Σήμερα ή αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η σύλληψη έγινε μετά από αστυνομική έρευνα στην Πάρο. Αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν πραγματοποιήσει εκτεταμένες προσαγωγές Πακιστανών τα προηγούμενα 24ωρα, με αποτέλεσμα ανάμεσα στους προσαχθέντες να είναι και τρεις φίλοι του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης, οι οποίοι και «ενημέρωσαν» για τον αριθμό κινητού του δράστη, και έτσι εντοπίστηκε στον Πειραιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κινήσεις του αλλοδαπού κρίνονταν ύποπτες, μια που είχε πρόσφατα εγκαταλείψει την εργασία του στην Πάρο και είχε ακόμη αλλάξει αριθμό κινητού, κάτι που κρίνεται ότι έδειχνε τις προσπάθειές του να διαφύγει της σύλληψης.

Η 15χρονη, που δέχτηκε επίθεση στην περιοχή «Χρυσή Ακτή» ή «Τσερδάκια», της Πάρου, στις 22 Ιουλίου, βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση από τη μητέρα και την αδελφή της με τις οποίες έκανε διακοπές, λίγο μετά τη βόλτα που πήγε στην παραλία.

Η ίδια παραμένει στο Αττικό νοσοκομείο, με βαρύτατα τραύματα. Νοσηλεύεται ακόμα σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πάντως, οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας της σταθερά ελεγχόμενη.






troikanoi.gr

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com