Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss


Απίστευτος διάλογος μεταξύ του προέδρου των Πακιστανών και βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Καταγγελία εναντίον του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση έκανε ο πρόεδρος των Πακιστανών Ελλάδας κ.Ασλάν, λέγοντας πως τον ξυλοκόπησε στο περιστύλιο της Βουλής. Ο Δημήτρης Κουκούτσης έκανε παρέμβαση στην συζήτηση που γινόταν στο τηλεοπτικό πλατώ και είπε αρχικά "δεν συζητώ με αυτό το υποκείμενο."
Ο βουλευτής υποστήριξε πως τον χαρακτήρισε έτσι , καθώς ο συγκεκριμένος Πακιστανός καταζητείται από την interpol και παραδέχτηκε οτι το περιστατικό συνέβη , καθώς οι πακιστανοί είχαν μαζευτεί μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη και φώναζαν στην γλώσσα τους "Πόλεμος, πόλεμος". Συνέχισε λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν να έχουν τα ίδια δικαιώματα οι Έλληνες με τους Πακιστανούς και πρέπει να ελέγξει νομικός αν ο σύλλογος τους ιδρύθηκε από νόμιμους μετανάστες ή παρανόμους και πως δεν ανέχεται πακιστανοί να απειλούν με ιερό πόλεμο Έλληνες, μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Από την πλευρά του ο κ.Ασλάν υποστήριξε πως διεκδικεί τα δικαιώματα του νόμιμα , μαζί με τα αδέρφια του,  τους Έλλήνες εργάτες. 

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com