Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss


''Η χρεοκοπία είναι όπλο των αδυνάτων και δεν πρέπει να την εμφανίζουμε ως μπαμπούλα'' δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 989 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, τονίζοντας ότι πρέπει η Ελλάδα να στείλει μήνυμα ότι δεν είναι διατεθειμένη να δεχθεί οτιδήποτε.


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι δεν είναι λύση η επιμήκυνση, γιατί θα συνοδευτεί από πρόσθετα μέτρα. ''Θα επιμηκύνουμε το βασανιστήριο χωρίς καμία προοπτική'' είπε ο κ. Λαφαζάνης, τονίζοντας ότι το πρόβλημα είναι η λιτότητα.

Ταυτόχρονα, προέβλεψε μεγάλες αντιδράσεις από τις κοινοβουλευτικές ομάδες των κυβερνητικών κομμάτων στα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ.

Από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση-«απάντηση» στον κ. Λαφαζάνη: «Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λαφαζάνης, με σημερινές του δηλώσεις, εύχεται τη χρεοκοπία της χώρας. Λίγες εβδομάδες πριν, ζητούσε απροκάλυπτα την έξοδό μας από το ευρώ και την Ευρώπη. Ούτε ο ελληνικός λαός, ούτε η κυβέρνηση θα του κάνουν τη χάρη. Τέτοιες, όμως, δηλώσεις αποτελούν ντροπή».

Συνολικές προβολές σελίδαςΕπικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com