Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss


Ψάχνει γαμπρό για την μονάκριβη κόρη του και προσφέρει 65 εκατομμύρια δολάρια ως γαμήλιο δώρο.


Ο λόγος για τον μεγιστάνα ακινήτων  Cecil Chao-Sze Tsung ο οποίος προσφέρει αυτά τα χρήματα για όποιον συγκινήσει τη λεσβία κόρη του, τόσο ώστε να τον... παντρευτεί.

Ο  Chao-Sze Tsung ανακοίνωσε την προσφορά του στο Χονγκ Κονγκ μετά από  δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η 33χρονη κόρη του Gigi Chao, απόφοιτη του Πανεπιστήμιου του Μάντσεστερ, είχε παντρευτεί τη σύντροφο της στη Γαλλία.

:"Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι πλούσιος ή φτωχός. Σημασία έχει να είναι καλόκαρδος", δήλωσε ο  Chao-Sze Tsung, χαρακτηρίζοντας "ψευδή" τα δημοσιεύματα ότι η κόρη του παντρεύτηκε γυναίκα.

Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας έκανε αυτή την εξωφρενική προσφορά επειδή θέλει να βοηθήσει τον μελλοντικό μνηστήρα της κόρης του, στη δημιουργία επιχείρησης

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Bussiness Insider o πατέρας  της 33χρονης τόνισε ότι το χρηματικό έπαθλο ήταν "ένα κίνητρο για να προσελκύσει κάποιον που έχει το ταλέντο, αλλά όχι το κεφάλαιο για να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση" και πρόσθεσε  "Η Gigi είναι μια πολύ καλή γυναίκα με ταλέντα και εμφάνιση. Είναι γενναιόδωρη και κάνει εθελοντική εργασία", πρόσθεσε

Ωστόσο μιλώντας στην Post South China Morning, ο Chao αρνήθηκε ότι θα ανάγκαζε την κόρη του να παντρευτεί έναν άνδρα παρά τη θέλησή της.

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com