Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss



Ποια είναι η νέα σειρά, "Dream of a shadow" που πραγματεύεται το ζήτημα των νέων Ελλήνων μεταναστών στην Αυστραλία


Πριν δέκα μήνες ο Σπύρος Χελιώτης αποφάσισε να μεταναστεύσει στην Αυστραλία. Στην Ελλάδα σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων δεν μπόρεσε να εργαστεί και στη Μελβούρνη ξεκίνησε ως σερβιτόρος, ελπίζοντας πως σύντομα θα βρει τον δρόμο του.
Παράλληλα όμως, σε συνεργασία με τον ομογενή Νικήτα Μπάλλα, έγραψαν και ένα σενάριο με θέμα το νέο κύμα μετανάστευσης από Ελλάδα προς Αυστραλία.
Πρόκειται για μια τηλεοπτική σειρά που προορίζεται για πολλές χώρες. Όπως είπε ο κ. Χελιώτης τα γυρίσματα ήδη έχουν ολοκληρωθεί στην Ελλάδα και σύντομα θα ξεκινήσουν και στην Αυστραλία. "Η σειρά θα είναι κατά 10% στην ελληνική και κατά 90% στην αγγλική" πρόσθεσε.
Ο 33χρονος, Σπύρος Χελιώτης, ο οποίος είναι και ο πρωταγωνιστής της σειράς "Dream of a shadow" λέει ότι σκοπός της είναι, αφενός να αναδείξει τις δυσκολίες που συναντούν οι Έλληνες στη νέα τους πατρίδα και αφετέρου να κάνει τους ξένους να διαγράψουν από τη μνήμη τους, τους προσβλητικούς για εμάς όρους "λαμόγια", "κλέφτες" και "τεμπέληδες" που έχουν χαραχτεί στο μυαλό τους, από το άκουσμα της μεγάλης φοροδιαφυγής που υπάρχει στη χώρα μας και της παράνοιας της ελληνικής πολιτικής εφαρμογής.
Η παραγωγή έχει Ελληνίδα σκηνοθέτιδα, τη γνωστή μέσα από τους "Μικρούς Μήτσους" Μαρίνα Λεοντάρη.
Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης η Ιωάννα Πηλιχού, η οποία υποδύεται τη σύντροφο του Σπύρου Χελιώτη, και η Σάννυ Χατζηαργύρη.

news247.g

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com