Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss


Αφού διευκρινίζει ότι δεν κινείται «ἀπό ποταπά κίνητρα ἀκραίας ἤ φονταμενταλιστικῆς διαθέσεως οὔτε ἔχομε κάποιο ὁμοφοβικό
σύνδρομο», ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ προειδοποιεί ότι «τά ὀψώνια τῆς ἁμαρτίας εἶναι θάνατος καί ὅτι ἡ παράχρησις τῶν σωματικῶν ὀργάνων τοῦ ἀνθρωπίνου ὄντος ἐγκυμονεῖ τρομακτικές συνέπειες τόσο στήν ψυχική ὅσο καί τήν σωματική ὑγεία του».

Στο μανιφέστο αυτό κατά του στοματικού έρωτα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς με τίτλο «Η ευθύνη και το χρέος απέναντι στο ιερό πρόσωπο του ανθρώπου και στο μέγιστο δώρο του Θεού, τη ζωή», ο Άγιος Πειραιώς αξιοποιεί ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε το 2010 στην ιστοσελίδα της εφημερίδας τα νέα για τους κινδύνους από τον στοματικό έρωτα.

Δυόμιση ολόκληρα χρόνια μετά την ανάρτηση του ρεπορτάζ που παρουσιάζει μελέτη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Κόβεντρυ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της -τα οποία επικαλείται ο κκ Σεραφείμ- ο κίνδυνος αναπτύξεως του οροφαρυγγικού καρκίνου αυξάνεται σε άντρες και γυναίκες που έχουν από 6 ερωτικούς συντρόφους και πάνω στη ζωή τους, από 4 ερωτικούς συντρόφους και πάνω με τους οποίους κάνουν στοματικό σεξ και – ειδικά για τους άντρες – όταν αρχίζουν να έχουν ερωτικές επαφές σε μικρή ηλικία.

Αφού έχει ξεκαθαρίσει πώς δεν είναι ομοφοβικός ούτε και φονταμενταλιστής ο Μητροπολίτης Πειραιώς επισημαίνει την αλήθεια «ὅτι τά ὀψώνια τῆς ἁμαρτίας εἶναι θάνατος καί ὅτι ἡ παράχρησις τῶν σωματικῶν ὀργάνων τοῦ ἀνθρωπίνου ὄντος ἐγκυμονεῖ τρομακτικές συνέπειες τόσο στήν ψυχική ὅσο καί τήν σωματική ὑγεία του»...

Για να ισχυροποιήσει την άποψή του, επικαλείται ακόμη ένα δημοσίευμα στη διεύθυνση http://www.iatropedia.gr/articles/read/2775 όπου τονίζεται ότι «όσο περισσότερο στοματικό σεξ και όσοι περισσότεροι σύντροφοι στη ζωή κάποιου, τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος εμφάνισης στοματοφαρρυγικού καρκίνου».

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com