Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss

Μια από τις πιο άρρωστες πτυχές του Μουαμάρ Καντάφι αποκαλύπτονται μέσα από...


ένα νέο βιβλίο το οποίο περιέχει τις ανατριχιαστικές διηγήσεις των σεξουαλικών εγκλημάτων που έχει διαπράξει σε βάρος γυναικών αλλά και ανδρών!

«Του χρειάζονταν τέσσερις γυναίκες την ημέρα, παρθένες κατά προτίμηση» αποκαλύπτει μια από τις υπαξιωματικούς του, που αναφέρεται ως «Ντίνα» στο βιβλίο της Γαλλίδας δημοσιογράφου Ανίκ Κοζάν, η οποία είχε πάει στη Λιβύη ως ανταποκρίτρια της γαλλικής εφημερίδας «Le Monde».

Δεν είχε καμία ντροπή ή διάθεση να αποκρύψει τα εγκλήματά του, ήθελε μάλιστα οπωσδήποτε να καταγράφονται με κάμερα οι βιασμοί - που πραγματοποιούσε πάντα μπροστά σε κοινό.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που βίαζε ένα κορίτσι ή ένα αγόρι ενώ συζητούσε με τους συμβούλους του. Τα θύματα των σεξουαλικών του ορέξεων προέκυπταν από εφόδους που έκαναν τα τάγματά του σε σχολεία, γάμους και πανηγύρια, με βασική οδηγία να βρίσκουν τα πιο όμορφα παιδιά στην εφηβεία.

Αφού τα απήγαγαν από τις οικογένειές τους, τα οδηγούσαν σε υγρά υπόγεια κελιά για να είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση του «ηγέτη».

Οταν ακουγόταν η οδηγία «Προετοιμάστε μου κάποια», οι γυναίκες που ήταν επικεφαλής των φρικαλέων αυτών χαρεμιών έπαιρναν τις έφηβες και αφού τις μακιγιάριζαν, τους φορούσαν προκλητικά εσώρουχα.

Στη συνέχεια τις έσπρωχναν στο δωμάτιο του «πατέρα Μουαμάρ», ο οποίος τις εκμεταλλευόταν με όλους τους πιθανούς τρόπους προκειμένου να ικανοποιήσει τα άρρωστα ένστικτά του.

Κάποιες από αυτές βρίσκονταν την επόμενη μέρα να κείτονται νεκρές, άλλες τις έθιζε στα ναρκωτικά και τις μετέτρεπε σε ζόμπι, άλλες τις έκανε μέλη της φρουράς του, ενώ κάποιες άλλες παντρεύονταν στρατιωτικούς του.

Η σεξουυαλική του, όμως, διαστροφή δεν περιοριζόταν σε γυναίκες και άνδρες που δεν ήξερε. Μια από τις γυναίκες των γιων του φέρεται να έχει αποκαλύψει ότι περνούσε συχνότερα από το κρεβάτι του πεθερού της παρά από εκείνο του άνδρα της!ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ  

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδαςΕπικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com