Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss


Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής, ο Αλέξης Τσίπρας εκτιμά ότι οι αντοχές της κυβέρνησης συνεργασίας θα εξαντληθούν σύντομα και δηλώνει μετά βεβαιότητας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα κυβερνήσει την Ελλάδα ως κορμός της
δημοκρατικής παράταξης της Αριστεράς".
«Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς θα κυβερνήσει τον τόπο για να αποκαταστήσει την κοινωνική δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια του λαού», σημειώνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ έστρεψε τα πυρά του κατά των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Σαμαρά, δηλώνοντας πως «εδώ και δυόμισι χρόνια κάθε φορά που είναι να περάσουν μέτρα λιτότητας, όλο φεύγουμε από το ευρώ, τονίζοντας παράλληλα πως το πρόβλημα δεν είναι ελληνικό αλλά ευρωπαϊκό, δεν έχει να κάνει με τους τεμπέληδες του Νότου, αλλά με την ίδια την αρχιτεκτονική του ευρώ».
Ο κ. Τσίπρας προκρίνει ως λύση «να πετάξουμε από πάνω μας τα Μνημόνια και την τρόικα και να διαπραγματευτούμε σε ισότιμη βάση με τους εταίρους μας.
Αντιπροτείναμε το ευρωομόλογο, τον απευθείας δανεισμό των κρατών από την ΕΚΤ, μια συνολική ευρωπαϊκή ρύθμιση του δημόσιου χρέους των χωρών του Νότου, το μορατόριουμ στην αποπληρωμή του χρέους με ρήτρα ανάπτυξης, την ενίσχυση της παρέμβασης της Ευρωπαϊκής Τράπεζας επενδύσεων. Καμία από αυτές τις ιδέες δεν υιοθέτησαν, ούτε καν ως πεδίο διεκδίκησης οι ελληνικές κυβερνήσεις, παρά μονάχα παραδόθηκαν στα καταστροφικά μνημόνια», επεσήμανε ο κ. Τσίπρας.
Ο κ.Τσίπρας προαναγγέλλει εξάλλου διώξεις κατά φοροφυγάδων και φοροκλεπτών.

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com