Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss

Ο κύριος «Louis Vuitton» τρέχει να γλιτώσει από τους φόρουςΟ επικεφαλής του οίκου μόδας Louis Vuitton είναι έτοιμος να... σύρει τον χορό των εκατομμυριούχων που προτίθενται να εγκαταλείψουν τη Γαλλία για να γλιτώσουν το φόρο που θέλει να επιβάλει ο Φρανσουά Ολάντ. 

Ο Μπερνάρ Αρνώ, εκτελεστικός διευθυντής του οίκου, με περιουσία που ξεπερνά τα 30 δισεκατομμύρια λίρες, κατέθεσε πρόσφατα επίσημο αίτημα για να λάβει την βελγική υπηκοότητα. Αν παραμείνει Γάλλος, ο κύριος Αρνώ θα κληθεί να πληρώσει φόρο 75%! Ο ίδιος ο κ. Αρνώ πάντως προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας δια του εκπροσώπου του πως έχει κάνει αίτημα στην κυβέρνηση του Βελγίου για διπλή υπηκοότητα και πως αυτό σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει τον ρόλο της Louis Vuitton στη γαλλική οικονομία.

Πάντως, ο Αρνώ δεν είναι ο μόνος που έχει καταθέσει τέτοιο αίτημα. Οι βελγικές Αρχές έχουν επιβεβαιώσει ότι υπάρχουν άλλες 43.000 αιτήσεις.
Ο Μπερνάρ Αρνώ, εκτελεστικός διευθυντής του οίκου, με περιουσία που ξεπερνά τα 30 δισεκατομμύρια λίρες, κατέθεσε πρόσφατα επίσημο αίτημα για να λάβει την βελγική υπηκοότητα. Αν παραμείνει Γάλλος, ο κύριος Αρνώ θα κληθεί να πληρώσει φόρο 75%! 

Ο ίδιος ο κ. Αρνώ πάντως προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας δια του εκπροσώπου του πως έχει κάνει αίτημα στην κυβέρνηση του Βελγίου για διπλή υπηκοότητα και πως αυτό σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει τον ρόλο της Louis Vuitton στη γαλλική οικονομία.

Πάντως, ο Αρνώ δεν είναι ο μόνος που έχει καταθέσει τέτοιο αίτημα. Οι βελγικές Αρχές έχουν επιβεβαιώσει ότι υπάρχουν άλλες 43.000 αιτήσεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδαςΕπικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com