Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss

Η Gangnam είναι ένα προάστιο της Σεούλ κι έχει αρκετό στιλ για να ασχολείται όλο το σύμπαν μαζί της εδώ και 2 μήνες.




Στο Μεγάλο Άσπρο Λεξικό του ίντερνετ, δίπλα στο λήμμα viral, υπάρχει η φωτογραφία του Park Jae-Sang. Αυτού του 34χρονου (τα καλοκαίρια τα μετράει αλήθεια;) από τη Νότιο Κορέα με το χορό "είμαι-καβάλα-στ'-άλογο-και-θα-σε-πιάσω-με-το-λάσο" που κλήθηκε στο show της DeGeneres να μάθει το χορό του στη Britney Spears και που κάθε πρωί ζητάει απ' τη γυναίκα του να τον τσιμπήσει για να δει μην όλα αυτά τα βλέπει στον ύπνο του.
Ο λόγος που είχε φτάσει μέχρι το LA ήταν η πρόσκληση από την ίδια δισκογραφική που έχει υπογράψει τον Justin Bieber για να γνωριστούν από κοντά. Αλλά το όνειρό για τον PSY είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα. "Όταν είδα το βίντεο του CNN για μένα, παρότι είχα ήδη δει άρθρα στη Huffington Post ή το Gawker, νόμιζα πως κάποιος μου κάνει πλάκα".
Για ένα πράγμα πρέπει να είσαι σίγουρος αγαπητέ και τίμιε αναγνώστη του ONEMAN. Δεν ανακαλύψαμε προχθές τον Psy. (Αποθεώνω εδώ τον Χρήστο Δ. που είχε πιστέψει στον PSY από την εποχή που το Gangnam Style δεν μέτραγε ούτε 10.000 views). Παρακολουθούμε διακριτικά την πορεία του εδώ και δύο μήνες. Στην αρχή νομίσαμε ότι είναι μια κορεατική εκδοχή των LFMAO με αυτό το προβοκατόρικο μπιτ στο ρεφρέν. Γελάσαμε, δεν είναι ότι δεν γελάσαμε. Αλλά δεν πιστέψαμε ότι τα 2 χιλιάδες θα γίνουν 200 και τα 200 χιλιάδες 2 εκατομμύρια και τα 2 εκατομμύρια 200 εκατομμύρια views του Gangam Style στο διαδίκτυο.

www.oneman.gr

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com