Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss


Το 2404 θα εξοφλήσει τα χρέη του στο ΙΚΑ το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με αποπληρωμή σε 4.700 δόσεις...
Δείτε στο τέλος του άρθρου την απάντηση του ΙΚΑ.


Απίστευτο: Το ΙΚΑ συμφώνησε σε διακανονισμό... 4 αιώνων με οφειλέτη
Δεν έχει προηγούμενο διακανονισμός που έκανε το ΙΚΑ σε οφειλέτη του, στον οποίο δίνε τη δυνατότητα να εξοφλήσει τα χρέη του το 2404!!! Πρόκειται για το ΙΕΚ ΞΥΝΗ και το θέμα έφερε στη Βουλή ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιώργος Κυρίτσης χωρίς να κατονομάσει την επιχείρηση.


Eιδικότερα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης με θέμα τον «Διακανονισμό Ασφαλιστικών Εισφορών σε Εταιρείες με οφειλές άνω των 300.000 ευρώ», ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, προσκόμισε το επίμαχο έγγραφο στον υφυπουργό Εργασίας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με το οποίο η επιχείρηση, μεγαλοοφειλέτης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, φέρεται να πέτυχε έναν διακανονισμό με τον οποίον θα μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της σε 4.700 δόσεις!


«Έχω στα χέρια μου -υπογλώσσιο πήραμε όταν το είδαμε- έγγραφο που δείχνει ότι κάποιος πέτυχε 4.700 δόσεις, με τελευταία δόση στις 31.03.2404», είπε ο Γιώργος Κυρίτσης.


Από την πλευρά του, ο υφυπουργός δήλωσε πως: «Θα πρέπει να περιέλθει σε γνώση δική μας και να πάμε στη διοίκηση του ΙΚΑ να ρωτήσουμε τι είναι αυτό. Το ζήτημα χρήζει άμεσης αντιμετώπισης από τη διοίκηση του ΙΚΑ, της αυστηρότερης δυνατής».
πηγή http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=48880&category_id=86
Πηγή: skai.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδαςΕπικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com