Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss


Μία ομάδα της πλέον απόρρητης μονάδας των Ενόπλων Δυνάμεων μεταφέρθηκε στο στρατόπεδο Παπάγου, δηλαδή στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας προκειμένου να μην
επαναληφθούν σκηνές παρόμοιες με αυτές της Πέμπτης όταν οι εργαζόμενοι στον Σκαραμαγκά εισέβαλαν ανενόχλητοι στο Πεντάγωνο. Οι άντρες της Ζ ΜΑΚ θεωρούνται οι πλέον σκληροτράχηλοι κομάντος του ελληνικού στρατού και ήδη ενισχύουν τις περιπόλους στο εσωτερικό του στρατοπέδου Παπάγου και τις σταθερές σκοπιές μαζί με τους οπλίτες θητείας.

Το ΓΕΕΘΑ και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αμυνας ότι η εμφάνιση και μόνο των καταδρομέων της Ζ ΜΑΚ θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για όσους διαδηλωτές επιχειρήσουν στο μέλλον να γελοιποιήσουν για τρίτη φορά το σύστημα ασφαλείας στο υποτιθέμενα καλύτερα φυλασσόμενο κτήριο της Αθήνας. Εκτός από τους κομάντο, στο υπουργείο Αμυνας μεταφέρονται επίσης ίσως και εντός του Σαββατοκύριακου, ακόμη δύο διμοιρίες καταδρομέων από την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία. Οι συγκεκριμένοι «κοκκινοσκούφηδες» θεωρούνται ειδικοί στην αντιμετώπιση διαδηλωτών αφού έχουν εκπαιδευτεί από το ΝΑΤο σε επιχειρήσεις καταστολής πλήθους.

Συνολικές προβολές σελίδαςΕπικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com