Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss


Αποθέωσε ξανά τον Αντώνη Σαμαρά ο Θεόδωρος Πάγκαλος εκφράζοντας την «κατάπληξη» του για τη δυνατότητα του πρωθυπουργό να διαμορφώνει συνθήκες συναίνεσης, χαρακτηρίζοντας παράλληλα «έκτρωμα» τον ΣΥΡΙΖΑ και προτείνοντας να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.


Ο κ.Πάγκαλος ήταν καλεσμένος του ΣΚΑΙ στην εκπομπή «Νέοι Φάκελοι» του Αλέξη Παπαχελά και κλήθηκε να σχολιάσει το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν την επικαιρότητα αλλά και τις πρόσφατες προσωπικές θετικές του δηλώσεις για τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρώην αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων Παπανδρέου κοινοποίησε την κατάπληξη του για την ικανότητα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να διαμορφώσει συνθήκες συναίνεσης σε μια εποχή τέτοιων δύσκολων προβλημάτων ενώ διαπίστωσε ότι έχει αρχίσει να διαφοροποιείται προς το καλύτερο η στάση των ξένων προς την Ελλάδα, κάτι που ενδεχομένως να ενθαρρύνει τις επενδύσεις στη χώρα μας.

Ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ φέρουν μεγάλη ευθύνη για τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, κάτι το οποίο όμως δεν απαλλάσσει από την ευθύνη τους τα υπόλοιπα κόμματα αλλά και τους Έλληνες πολίτες.

Αναδιατυπώνοντας ουσιαστικά το περίφημο «μαζί τα φάγαμε», ο κ.Πάγκαλος εξήγησε ότι «όλα τα κόμματα έχουν ευθύνη, διότι όλα τα κόμματα ζητούσαν περισσότερες πελατειακές σχέσεις, εις βάρος των δημοσίων οικονομικών. Και οι πολίτες χρησιμοποιούσαν σχέσεις που δημιουργήθηκαν για να τροφοδοτήσουν το πελατειακό σύστημα».

Ο πρώην αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων Παπανδρέου εμφανίστηκε βέβαιος ότι κάποια στιγμή ε η δημοκρατική παράταξη θα συνέλθει και θα ενωθεί, παραδεχόμενος παράλληλα ότι με βαριά καρδιά ψήφισε ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές.

Στη συνέχεια, έστρεψε τα πυρά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο έθεσε εκτός του τόξου της δημοκρατικής παράταξης, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ένα κατεξοχήν συντηρητικό κόμμα το οποίο αποτελεί «έκτρωμα» για την πολιτική ζωή του τόπου ενώ έκρινε ορισμένες ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ ως παραπλήσιες με εκείνες της Χρυσής Αυγής. Βαρύς ήταν κι ο προσωπικός χαρακτηρισμός του κ.Πάγκαλου για τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο περιέγραψε ως κηπουρό του θερμοκηπίου στο οποίο άνθισε η Χρυσή Αυγή.

Επιπρόσθετα, ο κ. Πάγκαλος πρότεινε να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να τίθεται εκτός νόμου όποιος με τις πρακτικές που υιοθετεί αμφισβητεί έμπρακτα το πολίτευμα και τα συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com