Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss


Για την νέα τους συνεργασία μίλησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Σάκης  Ρουβάς, η Αγγελική Ηλιάδη και οι ΜΕΛΙSSES στο ανανεωμένο «Diogenis Studio» που θα εμφανίζονται από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου.



O Σάκης Ρουβάς μίλησε «one to one» στις κάμερες που είχαν συγκεντρωθεί και άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους, όχι λόγω της εμφάνισής του, αλλά λόγω των δηλώσεων του.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως σκοπεύει να γίνει αγρότης για να αντιμετωπίσει την κρίση! «Έχω κάποια κτήματα στην Κέρκυρα τα οποία μου άφησε ο παππούς μου. Αποφάσισα πλέον να ασχοληθώ ενεργά με αυτά, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και για να αλλάξω την ποιότητα της ζωής μου. Θα κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα και που αγαπώ και είναι το τραγούδι. Ταυτόχρονα, όμως, σκοπεύω να κάνω και άλλα πράγματα, τα οποία πιστεύω ότι έχουν αξία. Όχι μόνο για να έχω ένα κιλό ντομάτες, αλλά γιατί θα μυρίζουν ντομάτα και θα είναι γευστικότατες».

Όσο για το πρόγραμμα στο Diogenis Studio, υποσχέθηκε ότι θα είναι κάτι πραγματικά διαφορετικό από ό,τι μας έχει συνηθίσει και δήλωσε: «Θα είναι ένα πρόγραμμα γεμάτο εικόνες και ιδιαίτερα αισθησιακό, παράλληλα όμως προσαρμοσμένο στο κλίμα της εποχής και προσιτό στον κόσμο».

Η Αγγελική Ηλιάδη ήρθε αντιμέτωπη έπειτα από καιρό με τους δημοσιογράφους οι οποίοι την ρώτησαν για τον χωρισμό της με τον Κώστα Μηλιωτάκη, αλλά αρκέστηκε στην απάντηση ότι δε μιλάει για την προσωπική της ζωή. Ακόμα το «παρών» έδωσαν ο Τόνι Κονταξάκης, αλλά και ο Τόμας Πρωτόπαπας. Φυσικά, στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του Diogenis Studio, Γιάννης Παπαθεοχάρης.

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com