Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss
Εξαιτίας του αδιεξόδου στο ζήτημα διαχείρισης των απορριμάτων...

Επιστολή παραίτησης προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, απέστειλε ο δήμαρχος Ερμιονίδας, Δημήτρης Καμιζής, ο οποίος έκανε λόγο για αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στο σοβαρό ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Στην επιστολή αναφέρει ότι «φτάσαμε σήμερα στο σημείο να μην υπάρχει αδειοδοτημένος χώρος εναπόθεσης δεματοποιημένων ή αδεματοποίητων απορριμμάτων, αφού ο μοναδικός αδειοδοτημένος χώρος στη θέση ''Σταυρός Διδύμων'' έχει υπερπλήρως κορεσθεί και δεν υπάρχει ούτε τετραγωνική σπιθαμή για την εναπόθεση τους. Ο δε χώρος αυτός δεν διαφέρει σε τίποτα από έναν κοινό ΧΑΔΑ».

Κατόπιν, κάνει λόγο για αλλοπρόσαλλες και καταστροφικές επιλογές και αποφάσεις των δύο πρώην Δήμων Κρανιδίου και Ερμιόνης, ενώ για την Περιφέρεια, αναφέρει ότι η αντιμετώπιση του προβλήματος δεν υπήρξε αποτελεσματική. Για να συμπληρώσει προς τον Περιφερειάρχη ότι «ουδεμία υπόσχεση προφορική, δημόσια ή γραπτή των υπηρεσιών και δική σας εξεπληρώθη παρά τις επιτακτικές προειδοποιήσεις μου ώστε να μη φτάσουμε στο σημερινό αδιέξοδο».
troikanoi.gr

Συνολικές προβολές σελίδαςΕπικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com