Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss




Παρέμβαση από τον Επίτροπο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Νίλς Μούιζνιεκς

Ως επικεφαλής αντιπροσωπείας στην Αθήνα με στόχο να ελέγξει τη νομιμότητα της Χρυσής Αυγής ανακοίνωσε ότι θα ταξιδέψει ο Επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα Νίλς Μούιζνιεκς, όπως μεταδίδουν οι Financial Times Deutschland, που χαρακτηρίζουν το κόμμα «φασιστική οργάνωση». 

«Η εν λόγω επίσκεψη και παρέμβαση θεωρείται πιθανό ότι μπορεί να εκληφθεί ως νέα “παρέμβαση” στα εσωτερικά της χώρας, καθώς υπάρχει ήδη το “βεβαρυμένο παρελθόν” με την οικονομική εποπτεία» τονίζουν οι FT Deutschland, επισημαίνοντας όμως ότι η αυξανόμενη εχθρότητα και οι επιθέσεις εναντίον μεταναστών στην Ελλάδα έχουν κινητοποιήσει πολλούς μηχανισμούς και οργανισμούς στην Ευρώπη.

«Ο κ. Νίλς Μούιζνιεκς, υποστηρίζει ότι διαθέτει αναφορές τέτοιων οργανωμένων επιθέσεων τονίζοντας ότι παρόλο που ο ίδιος ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, αμφισβητεί τέτοιου είδους συμπεριφορές από μέλη και φίλους του κόμματός του, στις αρχές Ιουνίου η αστυνομία συνέλαβε στον Πειραιά μία ομάδα μαυροντυμένων μοτοσικλετιστών της Χρυσής Αυγής, η οποία επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά έναν αλλοδαπό» αναφέρουν οι FT Deutschland. 

«Η άνοδος ακραίων ιδεολογιών και της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα αποδίδεται στη βαθιά οικονομική κρίση» αναφέρεται στο επίμαχο δημοσίευμα των FT Deutschland, που καταλήγοντας υπογραμμίζει τη συνεχή αύξηση των κρουσμάτων επιθέσεων κατά μεταναστών.




troikanoi.gr

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com