Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss



Μετά το αγγλικό δημοσίευμα που έκανε λόγο πως η Λίβερπουλ έχει στην μεταγραφική της λίστα τον Κέβιν Μιραλάς, νέο βρετανικό δημοσίευμα επισημαίνει πως η περίπτωση του Βέλγου στράικερ του Ολυμπιακού εξετάζεται και από την Άρσεναλ.
Μάλιστα, τοποθέτησαν τον 25χρονο πρώτο σκόρερ της Super League και στην βασική επιθετική γραμμή των Λονδρέζων!


Συγκεκριμένα, το νέο δημοσίευμα από το "Νησί" αναφέρει πως εκτός της Λίβερπουλ και η Άρσεναλ καλοβλέπει την περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς, ειδικά από την στιγμή που οι "κανονιέρηδες" έχουν την διάθεση να ανανεώσουν το ρόστερ τους, έχοντας θέση υπό παραχώρηση τους Αρσάβιν, Βέλα, Σαμάκ, Μπέντνερ αλλά και τον Φαν Πέρσι!
Στη συνέχεια το κείμενο τονίζει πως ο Βενγκέρ έχει φέρει στην Άρσεναλ ήδη τους Ζιιρού και Ποντόλσκι και με βάση το σύστημα που επιλέγει να παίζει (4-2-3-1), ο Μιραλάς (εφόσον αποκτηθεί) θα τοποθετηθεί στην βασική επιθετική γραμμή των Λονδρέζων, μαζί με τους Ζιρού και Ποντόλσκι.
Προς το τέλος του κείμενου γίνεται αναφορά στο ότι η προοπτική να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα ενδιαφέρει τον Κέβιν Μιραλάς, επισημαίνοντας ξανά πως εκτός της Άρσεναλ, υπάρχει "ζεστό" ενδιαφέρον και από την Λίβερπουλ.
Οι Άγγλοι, βέβαια, μπορούν να... ονειρεύονται τον Κέβιν Μιραλάς, αλλά ο Βέλγος στράικερ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2014. Στην συμφωνία, επίσης, υπάρχει και συγκεκριμένη ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία φτάνει τα 8.000.000 ευρώ.
Μοναχά, λοιπόν, αν βρεθεί σύλλογος που δώσει αυτό το ποσό, τότε μόνο θα μπορεί να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, εφόσον, βέβαια, θελήσει και ο ίδιος ο παίκτης να αποχωρήσει από τον Πειραιά.
Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο, πάντως, έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό την θέση τους: o Κέβιν Miραλάς δεν πωλείται, ενώ ακόμη και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει τονίσει πως δεν σκέφτεται καμία άλλη ομάδα, εκτός από τον Ολυμπιακό.

sport24.gr

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com