Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss


Μία Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς φρένα στις μεταγραφές.
Μετά από τους Εσεκιέλ Λαβέτσι, Τιάγκο Σίλβα, Μάρκο Βεράτι και τη διαφαινόμενη απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι εμφανίζεται διατεθειμένη να εντάξει στο δυναμικό της και τον Κακά.
Αυτό αποκαλύπτει η γαλλική "Equipe", η οποία όμως υποστηρίζει ότι ο λόγος που ο γαλλικός σύλλογος "έβαλε στο μάτι" τον Βραζιλιάνο άσο, σχετίζεται με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και τις διαπραγματεύσεις που είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη με τον Σουηδό.


"Κακά για να πειστεί ο Ίμπρα;", είναι το ερώτημα που θέτει η "Equipe", η οποία αποκαλύπτει την πρόθεση της Παρί να αποκτήσει έναν ακόμα παίκτη μεγάλης κλάσης αυτό το καλοκαίρι

Και αυτό γιατί οι Παριζιάνοι προσπαθούν να πάρουν τον Κακά για να δώσουν έναν ακόμα καλό λόγο στον "Ίμπρα" να αποδεχτεί την πρότασή τους, βλέποντας σε μία τέτοια περίπτωση πως η διοίκηση είναι φιλόδοξη και επιθυμεί να δημιουργήσει ένα πανίσχυρο σύλλογο τόσο στο Σαμπιονά όσο και για το Champions League.
Δεν θα πρέπει μάλιστα να θεωρείται απίθανο να γίνει η μετακίνηση του Κακά από τη Μαδρίτη στο Παρίσι. Μπορεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 όμως ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας του 2007 δεν είναι στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο και τα σενάρια θέλουν τους "μερένγκες" να ψάχνουν ομάδα για να απαλλαχτούν από το "βαρύ" συμβόλαιό του.

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com