Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss

Με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να σκοράρει, η Σάλκε επικράτησε με 5-0 της Σααρμπρίκεν, για τον 1ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας. Γκολ και ο Φορτούνης, αποβολή και αποκλεισμός για Παπασταθόπουλο.


Εύκολη νίκη με 5-0 επί της αδύναμης Σααρμπρίκεν πέτυχε η Σάλκε, που πήρε το εισιτήριο για το 2ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας.

Το σκορ άνοιξε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο 23ο λεπτό, ενώ ακολούθησαν δύο γκολ από τον Ντράξλερ και άλλα τόσα από τον Μάρικα.

Στο 2ο γύρο θα βρεθεί και η Κάιζερσλαουτερν, που επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Χάνσα Ρόστοκ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος είχε μπει στον αγώνα στο 70'.

Νίκη και για τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, με 1-0 στην έδρα της Βάκερ Μπουργκχάουζεν, με τον Στέλιο Μαλεζά να αγωνίζεται σε ολόκληρο το 90λεπτο και να έχει καλή απόδοση.

Εκτός συνέχειας έμεινε η Βέρντερ Βρέμης, που ηττήθηκε με 2-4 στην παράταση από την Πρόισεν Μίνστερ, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να παίρνει θέση βασικού, αλλά να αποβάλλεται στο 108'.

Η Βέρντερ δεν ήταν όμως η μοναδική ομάδα της Bundesliga, που αποκλείστηκε μόλις από τον 1ο γύρο.

Την ίδια τύχη είχαν το Σάββατο η Χόφενχαϊμ και η Γκρόιτερ Φιρτ, αλλά και το Αμβούργο, η Νυρεμβέργη και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στα παιχνίδια της Κυριακής.

Δίχτυα βρήκε ένας παλιός γνώριμος των Ελλήνων φιλάθλων, ο Ισμαέλ Μπλάνκο. Ο Αργεντίνος επιθετικός ήρθε από τον πάγκο στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης της Μόναχο 1860 με τη Χένεφ και πέτυχε το 3-0 στο 68'. Από κει και πέρα, οι συμπαίκτες του σκόραραν άλλες τρεις φορές και η ομάδα του επικράτησε εύκολα με 6-0.

sport24.gr

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com