Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss

Παίκτης της Έβερτον για τα επόμενα 4 χρόνια είναι από σήμερα και επίσημα ο Κέβιν Μιραλάς.

Ποζάροντας με την φανέλα της νέας του ομάδας, ο Κέβιν Μιραλάς, αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος στράικερ υπέγραψε το συμβόλαιό του στην Εβερτον, διάρκειας τεσσάρων ετών και λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε επίσημα από τους «εφοπλιστές».

Το πρωί της Κυριακής ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες με τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που θα δοθούν από την αγγλική ομάδα στον Ολυμπιακό, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει για τέσσερα χρόνια.

«Χαίρομαι πολύ για τη μεταγραφή, γιατί η Έβερτον είναι μεγάλος σύλλογος και για μένα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία. Ξέρω πως με παρακολουθούσαν εδώ και καιρό και μετά τις συζητήσεις με τον Ντέιβιντ Μόγες αποφάσισα πως το να έρθω στην Έβερτον ήταν η καλύτερη ευκαιρία για μένα. Ξέρω πως πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς φιλάθλους, που έχει τις δυνατότητες να κερδίσει πολλά παιχνίδια. Γι΄αυτό ήρθα», τόνισε ο Μιραλάς στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του Λίβερπουλ.

Πλέον, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα στραφούν άμεσα στον αντικαταστάτη του, με τον Βάργκας της Φιορεντίνα, να βρίσκεται στα υπόψη.

zougla.gr

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com