Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rssΑναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων
Αστυνομικοί της δίωξης ανθρωποκτονιών εντόπισαν και προσήγαγαν στην Ασφάλεια νεαρό Πακιστανό ο οποίος ανεζητείτο από την Αστυνομία στην Πάρο ως ύποπτος για την επίθεση εναντίον της 15χρονης στις 22 Ιουλίου στις 7 το βράδυ.


Ο Πακιστανός έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια Αττικής όπου και εξετάζεται ενώ έχει ληφθεί δείγμα DNA προκειμένου να συγκριθεί με το αντίστοιχο δείγμα που βρέθηκε στα ρούχα και στο σώμα της 15χρονης.


Ειδικότερα, από χθες στην Πάρο που ενισχύθηκε η αστυνομική δύναμη του τμήματος ξεκίνησαν εκτεταμένες προσαγωγές Πακιστανών με αποτέλεσμα ανάμεσα στους προσαχθέντες να είναι και τρεις φίλοι του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης.


Οι τρεις φίλοι του ενημέρωσαν την αστυνομία για τον αριθμό του κινητού του με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να γνωρίζουν τον αριθμό του και από εκεί και έπειτα με τη μέθοδο της ραδιογωνιομέτρησης και παρακολούθησης από το ειδικό κέντρο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας εντόπισαν περιοχή στα νότια του Πειραιά όπου ο Πακιστανός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με διάφορους φίλους του. Με τη μέθοδο αυτή εντοπίστηκε το ακριβές σημείο διαμονής του με αποτέλεσμα να προσαχθεί στην Ασφάλεια.
Αναμένονται τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων από το εργαστήριο της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας.

troikanoi.gr

Συνολικές προβολές σελίδαςΕπικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com