Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss




Όλα τα μάτια είναι αστραμμένα στις Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη  που αγωνίζονται στις 5μ.μ. στον τελικό του ντουέτου της συγχρονισμένης κολύμβησης, μεταφέροντας τη βαθμολογία τους από το χθεσινό τεχνικό πρόγραμμα...


Έκτος στο δίζυγο στην ενόργανη γυμναστική κατετάγη ο Βασίλης Τσολακίδης. Ο 33χρονος, αργυρός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2011, συγκέντρωσε 15.300 βαθμούς και «συγκατοίκησε» στην έκτη θέση με τον Ρώσο Έμιν Γκαριμπόφ.
Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Κινέζος, Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2010, Ζε Φενγκ με 15.966 βαθμούς. Το αργυρό μετάλλιο πήρε ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου στο σύνθετο ατομικό, Μαρσέλ Νγκουιέν από τη Γερμανία (15.800β.).Στον Γάλλο Χάμιλτον Σαμπότ πήγε το χάλκινο μετάλλιο (15.566β.)
Στα ημιτελικά των 110μ. με εμπόδια προκρίθηκε ο Κώστας Δουβαλίδης σημειώνοντας χρόνο 13:40 στον πρώτο γύρο των προκριματικών στα 110μ με εμπόδια ανδρών. 

Ο πρωταθλητής της ΕΑΡ (κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ με 13.37) έτρεξε στην πρώτη σειρά και τερμάτισε 2ος με χρόνο 13.40, παίρνοντας το εισιτήριο για τα αυριανά ημιτελικά του αγωνίσματος, όπως είχε κάνει και πριν από τέσσερα χρόνια στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου.

Στα αυριανά ημιτελικά των 110μ με εμπόδια προκρίνονται οι τρεις πρώτοι από κάθε σειρά (γίνονται έξι) και οι έξι σπρίντερ με τους καλύτερους χρόνους.

Την πρόκριση στον ημιτελικό (8/8, 22:10) των 200μ πήρε ο Λυκούργος Τσάκωνας αφού ο χρόνος του ήταν μέσα στους τρεις καλύτερους των οχτώ σειρών που δεν πήραν την απευθείας πρόκριση.

Ο Έλληνας αθλητής έτρεξε στην δεύτερη σειρά και τερμάτισε στην τέταρτη θέση με χρόνο 20.56. 

Εκτός τελικού του ακοντισμού γυναικών έμεινε η Σάββα Λίκα, εξέλιξη φυσιολογική, αφού έριξε μόλις 57.06 στη δεύτερή της προσπάθεια.

Το όριο πρόκρισης για τον τελικό ήταν τα 62 μέτρα, αρκετά μακριά ακόμη και από την καλύτερη φετινή της επίδοση που είναι 59.96

Στην έκτη θέση στη γενική κατάταξη των RS-X πλασαρίστηκε ο Βύρων Κοκκαλάνης.

Ο Έλληνας αθλητής που είχε περάσει στον αγώνα των μεταλλίων πέμπτος δεν κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του με αποτέλεσμα να τερματίσει έκτος.

Ο 26χρονος ιστιοπλόος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το χρυσό μετάλλιο φόρεσε ο Φαν Ρισελμπέργκε από την Ολλανδία. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Βρετανός, Ντέμπσεϊ, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Πολωνός, Μιαρτσίνσκι.

Στο δεύτερο γύρο του κέιριν -ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σήμερα (7/8, 18:34) προκρίθηκε ο Χρήστος Βολικάκης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των ρεπεσάζ, τερματίζοντας στην πρώτη θέση του πρώτου γύρου, κάνοντας χρόνο 11.008.

Την πρόκριση μαζί με τον Έλληνα ποδηλάτη πήρε ο ποδηλάτης από την Ισπανία, Χουάν Γκασκόν και Φίλιπ από το Τρινιτάντ και Τομπάγκο
Στην ιστιοπλοϊα ολοκληρώνονται σήμερα και τα RS-X γυναικών, ενώ από ελληνικής πλευράς οι Παναγιώτης Καμπουρίδης και Στάθης Παπαδόπουλος αγωνίζονται στις δύο τελευταίες κούρσες των 470, χωρίς να διατηρούν ιδιαίτερες ελπίδες πρόκρισης στην τελική δεκάδα.


troikanoi.gr

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com