Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss

Μετά από σχεδόν 50 μέρες στην εντατική, η 15χρονη Μυρτώ, θύμα του αδίστακτου Πακιστανού στην Πάρο, άνοιξε τα μάτια της. Παρόλες τις δυσοίωνες εκτιμήσεις των γιατρών, η "πάντα δυνατή" Μυρτώ τα κατάφερε και παλεύει για την πλήρη αποθεραπεία της...

Η δημοσιογράφος της Real News Αθανασία Αγγελοπούλου συνάντησε την μητέρα της Μυρτούς στο νοσοκομείο και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί της. Σύμφωνα με την μητέρα της κα Μαίρη Κοτρώτσου η ίδια μένει μόνιμα στο νοσοκομείο σε δωμάτιο που της παραχωρήθηκε με εντολή του υπουργείου Υγείας.
Η κα Κοτρώτσου θέλησε να ευχαριστήσει τον κορυφαίο νευροχειρούργο κο Δαμιανό Σακκά ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα τη Μυρτώ.

Οι γονείς της Μυρτούς της βάζουν ακουστικά με την αγαπημένη της μουσική, της διαβάζουν συνεχώς παραμύθια και της μιλούν ασταμάτητα όταν τους επιτρέπεται η είσοδος στην εντατική. Προσπαθούν με μεγάλη υπομονή και θέληση να την φέρουν ξανά κοντά τους.

Τις τελευταίες ημέρες η Μυρτώ αρχίζει να εστιάζει το βλέμμα της στις κινήσεις που βλέπει. Η Μυρτώ κοιτάζει την μητέρα της και κλαίει, σαν να έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την κατάστασή της και σαν να της ζητάει βοήθεια.

Η κα Κοτρώτσου πριν λίγες μέρες μπαίνοντας στην εντατική αντιλήφθηκε ότι αντέδρασε η Μυρτώ. Οι γιατροί γνωρίζοντας πως το κορίτσι βρίσκεται σε βαθύ κώμα, αρχικά πίστεψαν πως είναι ιδέα της μητέρας της αλλά σύντομα διαπίστωσαν πως η μικρή έχει τεράστια δύναμη.

Στο ιατρικό συμβούλιο οι γιατροί έκριναν ότι η μικρή σε δυο εβδομάδες θα βγει από την εντατική και θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο Ρίο ή την Λάρισα για να υποβάλλεται συστηματικά σε φυσικοθεραπείες. Κατόπιν θα πρέπει να ξαναεπιστρέψει στο "Αττικόν" για να υποβληθεί εκ νέου σε χειρουργείο στο κεφάλι ενώ στη συνέχεια ο κος Σακκάς συνέστησε στους γονείς της να τη μεταφέρουν σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία.

Συνολικές προβολές σελίδας



Επικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com