Ενημέρωση για κάθε ενδιαφέρον ή σοβαρό θέμα, 24ώρες το 24ώρο, 7ημέρες την εβδομάδα. Συντονιστείτε μαζί μας!

rss rss
rss rss


Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν χρειάζεται συστάσεις! Ο πρωταγωνιστής αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων, μιλά για την πολιτική και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβει στον πολιτικό στίβο...Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Glam" δίνει τις δικές του απαντήσεις.

Διαβάστε ένα απόσπασμα:

Πειμένενατε τα συγκεκριμένα αποτελέσματα;

Όχι, εξεπλάγην, ξαφνιάστηκα, αλλά τελικά κατάλαβα ότι ήταν ψήφος διαμαρτυρίας. Το βαθύ ΠΑΣΟΚ που θύμωσε εκφράστηκε ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ.

Η είσοδος της Χρυσής Αυγής σας εξέπληξε το ίδιο;

Καθόλου. Από τη στιγμή που η Πολιτεία δεν κάνει αυτό που θα έπρεπε για τον κόσμο, δημιουργούνται κενά στα οποία τρυπώνουν κάποιοι.

Σε ποια κενά αναφέρεστε;

Στην ασφάλεια. Είμαστε ένα κράτος μπάτε σκύλοι αλέστε. Όταν λοιπόν το κράτος δεν παρέχει ασφάλεια, ο κόσμος στρέφεται αλλού. Τι σας κάνει εντύπωση λοιπόν; Αφήστε που η Χρυσή Αυγή είναι συνεπέστατη στα όσα λέει. Δεν παρεκκλίνει σε τίποτα από τις προγραμματικές της δηλώσεις.

Δύο φίλοι σας και εκπρόσωποι το καλλιτεχνικού κόσμου, ο Γιάννης Μπέζος και ο Παύλος Χαϊκάλης, ήταν υποψήφιοοι στις εκλογές. Συμφωνείτε με αυτή την κίνηση;

Η υποψηφιότητα είναι προσωπική και σοβαρή απόφαση. Ο καθένας μπορεί να πολιτευτεί αν το θέλει. Οπότε, ναι, καλά έκαναν. Ιδιαίτερα ο Γιάννης έχει να προσφέρει πολύ περισσότερα πράγματα από κάποιους επαγγελματίες πολιτικούς. Ο Παύλος, επίσης, έχει αποκτήσει ένα νέο πάθος με αυτή την ιστορία.

Εσείς το έχετε σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο;

Όχι, αλλά το σκέφτηκα μετιά τις εκλογές. Θα δείξει στις επόμενες ( γέλια).

Πηγή: enikos.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδαςΕπικοινωνήστε μαζί μας : troikanoi@gmail.com
Troikanoi.gr
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com